Mathias Vergels geeft in een wekelijkse column in Dag Allemaal een inkijk in z'n privéleven.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathias Vergels geeft in een wekelijkse column in Dag Allemaal een inkijk in z'n privéleven. © Kristof Ghyselinck

COLUMN. Mathias Vergels openhartig over bewogen periode: “Woedend stormde ik de gemeenteraad binnen...”

ShowbizzMathias Vergels (29) verbouwt met zijn vriendin Lynn (28) een B&B, met alle ellende maar ook vreugde van dien. Tegelijk leert hij omgaan met zijn tinnitus. Vanaf nu geeft hij u in een wekelijkse column een inkijk in deze bewogen periode in zijn leven, die tijdens de overstromingen nog een extra dimensie kreeg. “Ik trok een oudere dame over mijn schouders. Ze zat gevangen in de wachtruimte van de dokter.”

1 reactie

 • Ivan Smissen

  2 maanden geleden
  Wat een uitstekend idee om een B&B te verbouwen! Zo heeft hij geen tijd meer om te zingen of te acteren, want dat gaat hem duidelijk een stuk minder af!
 1. RECENSIE. ‘You 3’: “Dé herinnering dat zelfs een perfecte Parship-tronie uw grootste nachtmerrie kan zijn”
  TV

  RECENSIE. ‘You 3’: “Dé herinne­ring dat zelfs een perfecte Par­ship-tro­nie uw grootste nachtmer­rie kan zijn”

  Wie tegenwoordig het woord ‘seriestalker’ in het nieuws hoort, denkt allesbehalve nog aan Netflix’s succesvolle stalkerserie ‘You’. Maar Joe Goldberg is terug om daar verandering in te brengen. De obsessief op liefde beluste boekenwurm is inmiddels getrouwd én vader van een pasgeboren zoon. Al zou er geen nieuw seizoen zijn, mocht al dat gezinsgeluk niet op één of andere manier doordrenkt raken met leugens, stalking, spanning en moord. Of u deze soapthriller in één keer de nek moet omwringen? Of beter verwoed blijft geloven in toevallige ontmoetingen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.