Klaasje
Volledig scherm
PREMIUM
Klaasje © Joel Hoylaerts / Photo News

COLUMN. Klaasje over haar afscheid bij K3: “Het is een bevreemdend gevoel, alsof ik de aarde binnenkort ga verlaten”

ShowbizzVoor Klaasje Meijer (26) is het doek definitief gevallen wat haar tijd bij K3 betreft. Maar de Nederlandse zit alweer boordevol nieuwe plannen. In deze nieuwe column laat ze ons elke week meekijken naar wat de toekomst in petto heeft, met af en toe een terugblik naar het verleden. “Waarom doet iedereen alsof het voor mij nu het einde is? Ik denk dat dit juist een nieuw begin is.”

 1. RECENSIE. ‘Soy Georgina’: “We leren dat mevrouw Ronaldo verzot is op kinderen en rauwe hesp, maar ook dat een luxeleven haar als gegoten zit”
  TV

  RECENSIE. ‘Soy Georgina’: “We leren dat mevrouw Ronaldo verzot is op kinderen en rauwe hesp, maar ook dat een luxeleven haar als gegoten zit”

  “Ik weet wat het is om niets te hebben en wat het is om alles te hebben.” Vijf jaar staat de 28-jarige Argentijnse al aan de zijde van ’s werelds bekendste voetballer, maar nu is het aan Georgina Rodriguez om het voetlicht op te zoeken. In ‘Soy Georgina’ laat mevrouw Cristiano Ronaldo zien welk vlees ze in de kuip heeft en hoe ze haar prins op het witte paard wist te temmen. “Je zou het niet geloven, maar Cristiano is een doodnormale jongen”. Of deze realityreeks op Netflix nog meer onthullingen binnenkopt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.