HLN/Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© HLN/Photonews

COLUMN. ‘Hou me vast voor ik val’. De glorieuze kwetsbaarheid van Rob de Nijs

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Rob de Nijs

6 reacties

 • Diana De Wit

  1 maand geleden
  Bedankt Jan Segers voor deze column over Rob de Nijs! Wat hoor ik nog altijd graag naar zijn prachtige liedjes! Puur sentiment!
 • MARC SAUVAGE

  1 maand geleden
  topzanger, topmuziek, zo maken ze ze tegenwoordig niet meer. Spijtig tegenwoordig is het allemaal brol. Viel hier juist op een filmpje van nederlandstalige hits uit de jaren 70. Top waar is dit naar toe jongens? Sauvage Medhi
 • raymond vermote

  1 maand geleden
  Top column Mr. Segers. Niet zozeer omdat dit over Rob gaat maar eerder hoe jij bent als mens. Ja Jan, je mag gerust op nummer 1 staan in de lijst van de grootste en beste Column schrijvers ten aller tijden. Hoe jij iets negatief kan omplooien tot iets positief is op zich de dag van vandaag niet iedereen gegeven. Ik heb dan ook een enorme waardering voor u en uw schrijfsels als ik het zo mag noemen. Ik krijg maar 500 karakters maar zou er 10.000 willen om u te bedanken. Het gaat je goed Jan.
 • Greta Van den broecke

  1 maand geleden
  Rob de Nijs is voor mij jeugd sentiment. Ik was een prille tiener toen ik hem leerde kennen als rocker. Ik ben nooit naar één van zijn concerten geweest maar ik zal altijd van zijn liedjes blijven houden. Het ontroert me echt om te zien wat er van hem geworden is.
 • Chris Hom

  1 maand geleden
  Rob de Nijs is voor mij pure nostalgie. Zijn muziek blijft voor altijd bestaan.