HLN/Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© HLN/Photonews

COLUMN. ‘Hou me vast voor ik val’. De glorieuze kwetsbaarheid van Rob de Nijs

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Rob de Nijs

6 reacties

 • Diana De Wit

  2 maanden geleden
  Bedankt Jan Segers voor deze column over Rob de Nijs! Wat hoor ik nog altijd graag naar zijn prachtige liedjes! Puur sentiment!
 • MARC SAUVAGE

  2 maanden geleden
  topzanger, topmuziek, zo maken ze ze tegenwoordig niet meer. Spijtig tegenwoordig is het allemaal brol. Viel hier juist op een filmpje van nederlandstalige hits uit de jaren 70. Top waar is dit naar toe jongens? Sauvage Medhi
 • raymond vermote

  2 maanden geleden
  Top column Mr. Segers. Niet zozeer omdat dit over Rob gaat maar eerder hoe jij bent als mens. Ja Jan, je mag gerust op nummer 1 staan in de lijst van de grootste en beste Column schrijvers ten aller tijden. Hoe jij iets negatief kan omplooien tot iets positief is op zich de dag van vandaag niet iedereen gegeven. Ik heb dan ook een enorme waardering voor u en uw schrijfsels als ik het zo mag noemen. Ik krijg maar 500 karakters maar zou er 10.000 willen om u te bedanken. Het gaat je goed Jan.
 • Greta Van den broecke

  2 maanden geleden
  Rob de Nijs is voor mij jeugd sentiment. Ik was een prille tiener toen ik hem leerde kennen als rocker. Ik ben nooit naar één van zijn concerten geweest maar ik zal altijd van zijn liedjes blijven houden. Het ontroert me echt om te zien wat er van hem geworden is.
 • Chris Hom

  2 maanden geleden
  Rob de Nijs is voor mij pure nostalgie. Zijn muziek blijft voor altijd bestaan.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.