Klaasje Meijer
Volledig scherm
PREMIUM
Klaasje Meijer © Instagram

COLUMN. De week van Klaasje: “Geluk vind je niet door jezelf af te zonderen op de verre Antillen”

ShowbizzNu ze de fakkel heeft doorgegeven aan Julia, is voor Klaasje Meijer (26) het doek definitief gevallen wat haar tijd bij K3 betreft. Maar de Nederlandse zit alweer boordevol nieuwe plannen. In haar column in Story laat ze ons meekijken naar wat de toekomst in petto heeft, met af en toe een terugblik naar het verleden. Deze week toont ze ons foto’s van de vakantie die ze na haar laatste optreden nam, en mijmert ze over haar kindertijd. “Vakantie houden is stilstaan. Nadenken. Was ik vroeger in Westkapelle even gelukkig als nu?”

5 reacties

 • Jean De Grande

  1 jaar geleden
  François Defosse, Fuerteventura is óók een eiland, maar een volle winkelkar kost hier 20% tot 40% minder als in belgië. Natuurlijk, als je hetzelfde wil eten als thuis wordt het moeilijk, maar de mediterrane keuken is sowieso veel lekkerder en ook nog eens een stuk gezonder.
 • Sander Van beurden

  1 jaar geleden
  Mooi geschreven! Gaan we sws nog veel van horen!
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Zal steeds het mooiste K3-tje blijven
 • Lucas Vissers

  1 jaar geleden
  Ze is duidelijk blij dat ze weg is bij K3 !
 • François Defosse

  1 jaar geleden
  Niet bepaald een goedkope manier om gelukkig te zijn. Bonaire is een eiland dus alles wat daar is moet geimporteerd worden. Als je daar gelukkig wil zijn moet je geluk meebrengen van thuis.