Klaasje Meijer
Volledig scherm
PREMIUM
Klaasje Meijer © Instagram

COLUMN. De week van Klaasje: “Geluk vind je niet door jezelf af te zonderen op de verre Antillen”

ShowbizzNu ze de fakkel heeft doorgegeven aan Julia, is voor Klaasje Meijer (26) het doek definitief gevallen wat haar tijd bij K3 betreft. Maar de Nederlandse zit alweer boordevol nieuwe plannen. In haar column in Story laat ze ons meekijken naar wat de toekomst in petto heeft, met af en toe een terugblik naar het verleden. Deze week toont ze ons foto’s van de vakantie die ze na haar laatste optreden nam, en mijmert ze over haar kindertijd. “Vakantie houden is stilstaan. Nadenken. Was ik vroeger in Westkapelle even gelukkig als nu?”

5 reacties

 • Jean De Grande

  2 maanden geleden
  François Defosse, Fuerteventura is óók een eiland, maar een volle winkelkar kost hier 20% tot 40% minder als in belgië. Natuurlijk, als je hetzelfde wil eten als thuis wordt het moeilijk, maar de mediterrane keuken is sowieso veel lekkerder en ook nog eens een stuk gezonder.
 • Sander Van beurden

  2 maanden geleden
  Mooi geschreven! Gaan we sws nog veel van horen!
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Zal steeds het mooiste K3-tje blijven
 • Lucas Vissers

  2 maanden geleden
  Ze is duidelijk blij dat ze weg is bij K3 !
 • François Defosse

  2 maanden geleden
  Niet bepaald een goedkope manier om gelukkig te zijn. Bonaire is een eiland dus alles wat daar is moet geimporteerd worden. Als je daar gelukkig wil zijn moet je geluk meebrengen van thuis.
 1. Bart Peeters over de 24 UUR LIVE: “Mijn langste optreden was 7 uur, maar 24 uur is echt nog een level hoger”
  Play

  Bart Peeters over de 24 UUR LIVE: “Mijn langste optreden was 7 uur, maar 24 uur is echt nog een level hoger”

  Zaterdag om 18 uur begint de tweede editie van de ‘24 UUR LIVE’ in het Sportpaleis. We trekken een doos Vlaamse artiesten open die ons 24 uur lang verwennen met hun beste liedjes. Ook Bart Peeters is van de partij en hij heeft er zin in: “Het liefste wat ik doe, is samen spelen met andere muzikanten en dat er dit jaar publiek zal zijn, maakt het nog mooier.” Peeters brengt dit jaar een duet samen met Axelle Red. Maar of dat in het Frans of in het Nederlands zal gebeuren, dat zien ze op het moment zelf. “Dat is live, hé. We zullen elkaar op dat moment goed moeten aanvoelen.” Bekijk hierboven het volledige gesprek.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.