Anouk Matton en London.
Volledig scherm
PREMIUM
Anouk Matton en London. © Instagram

COLUMN. De week van Anouk Matton: “Er zijn al heel wat zwangerschapskilo’s af, zonder moeite”

ShowbizzAnouk Matton (28) en haar man, dj Dimitri Vegas (39) verwelkomden zopas een zoontje. Voor Anouk is het nog altijd surreëel dat ze eindelijk mama is. Baby London kwam namelijk enkele dagen te vroeg, en ze was er mentaal nog niet klaar voor. Ook vandaag blijft het soms zoeken, vertelt ze in haar wekelijkse column: “Het slaaptekort hakt er wel al serieus in.”

2 reacties

 • Annelies Van Craenenbroeck

  1 maand geleden
  Een lichaam is 9 maand zwanger en heeft minstens even lang nodig om te ontzwangeren. En toch kunnen ze alleen denken aan: ik wil snel mijn oude figuur terug ... Je bent mama ...
 • Maren Leben

  2 maanden geleden
  Daar is ze weer: roep uw nanny, die gaat dat kind toch opvoeden. Drama oh drama
 1. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.
 2. Loic Van Impe zoekt piepjonge keukentalenten voor nieuwe 'Tussen 2 Vuurtjes’
  TV

  Loic Van Impe zoekt piepjonge keukenta­len­ten voor nieuwe 'Tussen 2 Vuurtjes’

  Loïc Van Impe neemt het vanavond op tegen Marcelo Ballardin in de eerste halve finale van ‘Snackmasters’. Doel: een perfecte kopie maken van de Lotus frangipane, het gebakje met abrikozenconfituur. En dat blijkt niet erg in de smaak te vallen bij Marcelo. Loïc is gelukkig iets enthousiaster. “Dat is echt kei lekker”, klinkt het onder meer. Waar Loïc Van Impe nog blij mee is, is zijn tegenstander. In een preview voor de aflevering liet de tv-kok weten dat hij het heel goed kan vinden met Marcelo Ballardin. “Dat is echt een topkerel. Maar wel heel gedreven.”