Anouk wordt momenteel ook gevolgd voor een realityreeks.
Volledig scherm
PREMIUM
Anouk wordt momenteel ook gevolgd voor een realityreeks. © RV

COLUMN. De week van Anouk Matton: "Beleefd zijn, respect tonen... Bij veel kinderen zie je dat niet meer”

ShowbizzAnouk Matton is intussen een maand moeder, en dat zet haar aan het denken over de relatie met haar eigen mama. In haar wekelijkse column vertelt ze over de band met haar eigen ouders en hoe ze baby London wil opvoeden. “Het enige wat ik wel anders wil aanpakken, is die overdreven overbezorgdheid.”

10 reacties

 • wim rooyakkers

  2 maanden geleden
  Veel kinderen worden door de kinderopvang, opa en oma door de week opgevoed, op zaterdag moeten ze mee boodschappen doen,en op zondag is er dan even tijd voor de kinderen.
 • Kevin Geluykens

  2 maanden geleden
  Wesley en Gert. Niet alle ouders zijn hetzelfde. Vraag maar na in onze omgeving. In onze opvoeding staan onze kinderen centraal. Worden opgevoed door ons. Ikzelf heb mijn geliefde job laten vallen voor een job waar ik meer tijd heb voor mijn kinderen. Respect en beleefdheid staan hier centraal. Dus zeg niet dat iedere ouder zo is .
 • Benny Verhamme

  2 maanden geleden
  @Kristine respect is iets anders dan angst. Het is al genoeg bewezen dat geweld niks op lost.Heb zelf nooit slaag gekregen en ik zal er ook geen geven. En ja ik heb respect, dankbaarheid,begrip en waardering voor andere mensen. En ik denk dat ik mijzelf een goed opgevoed persoon mag noemen. Dus het kan ook anders.
 • Geert Vande Walle

  2 maanden geleden
  Kinderen moeten leren van hun ouders, en de ouders moeten dat niet afschuiven op creche, kinderopvang, school, ouders, grootouders, enz... .
 • Fanny Konings

  2 maanden geleden
  Ouders zijn niet altijd een waardevolle meerwaarde wanneer je goed rond kijkt