Exclusief voor abonnees

COLUMN. An Swartenbroekx over ‘De Kampioenen’-film: “Acteren, dat is ook kou lijden”

An Swartenbroekx.
Kristof Ghyselinck An Swartenbroekx.
Nu de opnames van de vierde ‘F.C. De Kampioenen’-film zijn gestart, breken voor actrice en scenariste An Swartenbroekx drukke tijden aan. In deze column vertelt ze wat er beweegt in haar leven, professioneel én privé.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Anne Kastelijns

  Dat moet vreselijk zijn geweest. En niemand die medelijden had tttsss.

 • victor vandesande

  Hoe later die film er komt hoe beter. Afgezaagd, uitgemolken voorbijgestreefd . De acteurs hebben nog net geen rollators nodig.....stop er aub mee.....

 • Gino Denil

  Men moet er wat voor over hebben om in een slechte C film mee te spelen. Gelukkig moet het niet op een ouderwetse vinylplaat. Want die had maar twee kanten. Een A en een B kant.

 • Didi Bellens

  Moeten we nu echt compassie hebben hiermee? Die acteurs denken echt dat ze het zijn en toch ohhhh zo onderbetaald en zo'n zwaar werk. Ze vergeten er wel telkens bij te vermelden alle voordelen, gratis pakketten enz. die ze krijgen. En ja ieder job heeft zijn zwaardere momenten Bieke.

 • Niko Karavas

  Ik geloof dat acteurs een zwaar leven hebben, enfin zelf geloven ze dat, de meeste zijn dan ook in de linkse hoek te vinden. Wat zou een zorgkundige van hun geklaag denken?