Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Collega’s en vrienden over Pieter Aspe: “Herbert en ik hebben de openingsdans gedaan op z'n trouwfeest”

ShowbizzHet onverwachte overlijden van Pieter Aspe (68), pseudoniem van Pierre Aspeslag, komt hard aan bij zijn collega’s en vrienden. Onder meer Herman Brusselmans reageert verslagen op zijn dood. “Ook al schreven we totaal verschillende boeken, het wederzijds respect is altijd heel groot geweest.” Ook actrice Francesca Vanthielen, die de rol van Hannelore Martens vertolkte in de tv-serie ‘Aspe’, heeft enkel goede herinneringen aan de auteur. “Zoals hij Van In beschreef in z’n boeken, zo was hij zelf ook.” 

18 reacties

 • Aster Anderzen

  3 dagen geleden
  mijn oprechte deelneming aan de familie, ik heb van elk boek enorm genoten en heb ze allemaal bij de uitgave dadelijk gekocht
 • Nicole Moreels

  3 dagen geleden
  Pieter Aspe ik lees je boeken heel graag je was een groot auteur van de beste thriller verhalen die er bestaan .En ik zal altijd met trots naar je opkijken .Ook de Tv serie Aspe waren knappe verhalen .Slaap zacht Pieter, en aan je echtgenote en je familie wens ik veel sterkte met dit grote verlies .
 • jean Paul Leyman

  4 dagen geleden
  Pieter rust in vrede, je was één groot man en schrijver. Ik wens je familie en vrienden veel sterke en hoop dat de TV serie Aspe terug kan uitgezonden worden. Vaarwel Pieter.
 • WILLY ZACHEL

  4 dagen geleden
  Een geweldig ‘mens’ die véél te vroeg is heen gegaan . Maar zijn boeken maken hem onvergetelijk .
 • mariette van bosch

  4 dagen geleden
  Zal zo een vijftal jaren geleden zijn dat ik Pieter schuinover mij op een terrasje zag zitten met zijn huidig vrouw, en inderdaad aan het genieten van een lekker glaasje bier, was in Antwerpen aan de kleine tunnel Sterkte voor de kinderen en zijn vrouw en familie
 1. Britten speculeren volop over de naam van ongeboren dochtertje Harry en Meghan
  Royalty
  4

  Britten speculeren volop over de naam van ongeboren dochtertje Harry en Meghan

  Nu de geboorte van baby Sussex nummer twee er binnen enkele maanden aankomt, wordt er volop gespeculeerd over een naam voor het kindje. Het wordt een meisje, dus denken de Britten vooral aan Diana, al is die optie best onwaarschijnlijk. “Hun dochter vernoemen naar Harry’s overleden moeder zou de publieke belangstelling alleen maar vergroten, terwijl Harry (36) en Meghan (39) hun kindje willen beschermen tegen de intense mediadruk”, vertelt een bron.
 1. Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf
  Play
  POPQUIZ

  Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf

 2. Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand
  Play
  Camping Coppens

  Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand