Ward Verrijcken op de première van 'Black'.
Volledig scherm
Ward Verrijcken op de première van 'Black'. © BELGAIMAGE

Collega’s en BV’s reageren verslagen op overlijden van Ward Verrijcken: “Eén van de warmste mensen die ik ben tegengekomen”

ShowbizzHeel wat VRT-collega’s en andere bekende Vlamingen zijn aangedaan door het plotse overlijden van Ward Verrijcken. De filmjournalist stierf op 47-jarige leeftijd. Hij werkte al sinds 2001 voor de openbare omroep. “Ik kan niet geloven dat we nooit meer samen gaan lachen”, schrijft Radio 1-presentator Xavier Taveirne (39). 

9 reacties

 • Jolanda Ligthart

  10 maanden geleden
  Immer aimabel.....Zo’n persoon die je onmiddellijk op je eigen sofa zou parkeren.
 • Mieke Beirinckx

  10 maanden geleden
  Als we woorden proberen te geven aan wat onbespreekbaar is, ontstaat bevrijding...
 • Monique Lievens

  11 maanden geleden
  Ik ken je niet, toch niet persoonlijk, maar ik kreeg telkens een brede glimlach en een warm gevoel toen ik je een interview zag afnemen, ongeacht wie er tegenover je zat. Sterkte aan je familie en  nabestaanden en ook aan je collega's.  
 • Yvan Kindt

  11 maanden geleden
  Ja doet me zeker iets, iedere keer als ik hem zag voelde ik warmte ,hij straalde dit ook uiten hij wist heel veel over film.Slaap zacht hopelijk in een heel andere "wereld" zonder haat, egoisme,oorlogen,hopen ellende,covid 19 maar in een wereld met rust, vrede en liefdevolle mensen.
 • Roger Verbrugge

  11 maanden geleden
  Heel goed in zijn vak ! Gisteren op het journaal heb ik een zeer aangenaam mens gezien. Spijtig dat we die man niet hebben leren kennen bij leven.
 1. Ex-Miss België Tatiana Silva openhartig in nieuw boek: “Ik heb ooit een abortus ondergaan”
  Showbizz

  Ex-Miss België Tatiana Silva openhartig in nieuw boek: “Ik heb ooit een abortus ondergaan”

  Tatiana Silva (36) is doorgaans heel gesloten over haar privéleven, maar voor haar nieuwe boek ‘Tout commence par soi’ (Alles begint bij jezelf) maakt ze een uitzondering. De voormalige Miss België vertelt er onder andere over een abortus die ze onderging en over haar relaties. Zo was de presentatrice samen met zanger Stromae (36). “Maar ik noem z'n naam niet in het boek.”