Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

Collega's uit de film- en boekenwereld herdenken Dirk Bracke: “Ongelooflijk hoe hij jongeren aan het lezen kreeg”

ShowbizzJeugdauteur Dirk Bracke is dinsdag overleden op 68-jarige leeftijd. Regisseur Hans Herbots (51) kende de auteur al sinds 2010 toen hij zijn boek ‘Het Engelenhuis’ verfilmde. “Ook jongeren die niet graag boeken lazen, kreeg hij aan het lezen. Dat vond ik altijd al ontzettend straf aan hem.”

1 reactie

 • Albert Middendorp

  1 maand geleden
  Mijn innige deelneming voor de nabestaanden. Ik heb Dirk als collega bij De Post en als collega-auteur leren kennen. Ook namens Alina en Monika Kasperek( doe ook op het sorteercentrum te Berchem met hem op dezelfde afdeling werkten) hun condoleances. Albert Middendorp, Alina en Monika Kasperek
 1. Niet één, maar vier boeken onderweg: prins Harry sluit uiterst lucratieve deal met uitgeverij
  Royalty

  Niet één, maar vier boeken onderweg: prins Harry sluit uiterst lucratieve deal met uitgeverij

  Dat prins Harry (36) z'n memoires zou uitbrengen, was al langer bekend - tot groot ongenoegen van de Britten. Maar de prins zou nog wel meer schrijfsels in petto hebben. Met uitgeverij Penguin Random House heeft hij een deal voor vier boeken gesloten, waarbij ook z'n echtgenote Meghan Markle een graantje mag meepikken. Dat schrijft Daily Mail. Opvallend: het tweede boek van Harry zou pas gepubliceerd worden als de Queen overleden is.