Collega’s én koning Filip wensen Will Tura gelukkige verjaardag: “Je bent m’n held”

Onder andere Stan Van Samang, Bart Peeters, Belle Perez en Willy Sommers wensen Will Tura een gelukkige verjaardag.
VTM Onder andere Stan Van Samang, Bart Peeters, Belle Perez en Willy Sommers wensen Will Tura een gelukkige verjaardag.
Een heleboel collega’s, onder wie Lindsay, Natalia en Rob De Nijs, hebben een videoboodschap opgenomen waarin ze Will Tura feliciteren met z’n 80ste verjaardag. En ook koning Filip bedankt “de keizer van het Vlaamse lied” met een boodschap op Twitter.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Ik wens je een leven vol vreugde en genot”, zegt collega Willy Sommers in het filmpje. “Je bent m'n held Will en dat weet je”, laat Koen Wauters dan weer weten. En De Romeo’s wensen de zanger er nog eens 80 jaar bij. Onder andere Natalia, Luc Steeno, Lindsay en Wendy Van Wanten deelden eveneens mooie boodschappen voor Tura. 

En ook koning Filip is de verjaardag van de zanger niet vergeten. “Dank voor je talloze hits en je gigantische bijdrage aan de Vlaamse muziek”, postte het Belgische koningshuis zondagochtend op Twitter. De zanger heeft namelijk een band met de koninklijke familie. Zo zong hij tijdens de afscheidsdiensten van koningin Fabiola en koning Boudewijn.

De verjaardag van Tura zou eigenlijk gevierd worden met een feest in zijn geboortestad Veurne, maar dat kon niet doorgaan vanwege de coronacrisis. 

Lees ook: 

“Samen Comme Chez Soi in lichterlaaie gezet”: Vlaamse zangers eren Will Tura voor 80ste verjaardag (+)

“Zonder hen was ik nooit de Will Tura van nu”: zanger blikt op 80ste verjaardag terug op mensen die z’n leven bepaalden (+)
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Carine Verbruggen

    Proficiat Will er is er maar 1 zoals jij