Coach Mathieu Terryn onder de indruk van Rosann in ‘The Voice’: “Ik wil het zout op jouw shotje tequila zijn”

TVZondagavond ging de zoektocht naar ‘The Voice van Vlaanderen’ verder. En ook de tweede aflevering barstte van kersvers talent. Eén van die talenten is Rosann, die met haar versie van ‘Altijd wel iemand’ van Huub van der Lubbe, een gevoelige snaar raakte. “Ik vind het altijd lastig om iemand geloofwaardig te horen zingen in het Nederlands, maar dat doe jij ongelooflijk”, reageerde coach Mathieu Terryn.

 1. 
Twitteraccount van Kanye ‘Ye' West geschorst na foto van hakenkruis en controversiële uitspraken: “Ik vind Hitler wel leuk”
  Celebrities
  14

  Twitter­ac­count van Kanye ‘Ye' West geschorst na foto van hakenkruis en controver­siële uitspraken: “Ik vind Hitler wel leuk”

  Rapper Kanye ‘Ye’ West (45) heeft voor de zoveelste keer controversiële uitspraken gedaan tijdens een interview. Dit keer had hij het over Hitler, en stelde hij dat we “de nazi’s niet constant zouden mogen dissen”. Intussen is de rapper ook verbannen van Twitter omdat hij een hakenkruis gepost had. Dat bevestigde topman Elon Musk.
 2. Nederlandse band misnoegd nadat hun nummer gekozen werd als lied bij WK-uitzendingen: “Voelt niet goed om aan te verdienen”

  Nederland­se band misnoegd nadat hun nummer gekozen werd als lied bij WK-uitzendin­gen: “Voelt niet goed om aan te verdienen”

  Tijdens WK-uitzendingen van het Nederlands elftal, is bij onze Noorderburen regelmatig het nummer ‘This is the Moment’ van de Haagse band Son Mieux te horen. De Nederlandse omroep (NOS) heeft het nummer gekozen als achtergrondmuziek bij de korte vooruit- en terugblikfragmenten bij voetbalduels van Oranje. En dat heeft tot ongemak bij de Haagse band geleid.
 3. Mariah Carey nodigt fans uit bij haar thuis: “Je moet een keer in je leven Kerst in New York vieren”
  Celebrities

  Mariah Carey nodigt fans uit bij haar thuis: “Je moet een keer in je leven Kerst in New York vieren”

  Het ultieme kerstcadeautje? Een uitnodiging bij ‘All I Want For Christmas’-zangeres Mariah Carey (52) herself. Ze gunt twee fans een onvergetelijke kersttrip naar New York. Een verblijf in een prachtig hotel, winkelen op haar kosten en een concert bijwonen: niets ontbreekt om de kerstsfeer op te snuiven. “Voor één keer geef ik twee fans de kans om een onvergetelijke en magische ervaring te beleven.”
 1. IN BEELD. “Allez les Belges!” Miss België-finalistes supporteren vanuit Egypte

  IN BEELD. “Allez les Belges!” Miss Bel­gië-finalistes supporte­ren vanuit Egypte

  Tricolore à volonté. In hun avondjurken en make-up, tot zelfs de handtassen toe. Aan onze missen zal de nederlaag van onze Rode Duivels niet gelegen hebben. Fotoshoots en andere Miss België-voorbereidingen werden speciaal on hold gezet om de match tegen Kroatië te kunnen volgen. Op groot scherm tussen de palmbomen van Sharm El Sheikh: zo moedigden de Miss België-finalistes hun voetballende landgenoten aan.
 2. Verdwenen 'Spring'-actrice Anneleen Liégeois leidt nomadenbestaan in Portugal en toont dat in opmerkelijke YouTube-video's
  Play
  Showbits
  45

  Verdwenen 'Spring'-actrice Anneleen Liégeois leidt nomadenbe­staan in Portugal en toont dat in opmerkelij­ke YouTube-vi­deo's

  Hoogdagen opnieuw voor de fans van ‘Spring’, want vier dagen lang viert de groep een tijdelijke reünie tijdens de ‘Studio 100 Rewind Party’ in het Sportpaleis. Eén naam ontbreekt wel: Anneleen Liegéois (42). Na ‘Spring’ speelde ze onder meer mee in ‘Wittekerke’ en ‘Familie’. Superpopulair was ze, maar plots had Anneleen er genoeg van. “In 2010 zette ze een punt achter haar publieke carrière”, zo staat te lezen op haar Wikipedia-pagina. Showbits ging praten met Cara Van der Auwera en vond op die manier toch een spoor dat leidde naar Anneleen.