Christoff reageert voor het eerst na zijn huwelijksaanzoek: “Oef, hij zei ja”

Christoff vraagt zijn lief ten huwelijk op Schlagerbooom in Dortmund
ARD Christoff vraagt zijn lief ten huwelijk op Schlagerbooom in Dortmund
“Wil jij met mij trouwen?” Dé belangrijkste vraag die Christoff (42) ooit zou stellen in zijn leven is eruit. Na een relatie van 1 jaar ging hij op de knie voor zijn grote liefde, Ritchie. En dat voor maar liefst 12 miljoen toeschouwers op het Schlagerbooom-festival in Dortmund, live op tv. “Ik ging er voor 60% vanuit dat hij ‘ja’ zou zeggen. Gelukkig deed hij dat ook”, lacht Christoff.

De tortelduifjes moesten gisteren nog bekomen van de romantische rollercoaster waar ze sinds zaterdagavond opzitten. “Nu pas begint het door te dringen dat we effectief verloofd zijn”, vertelt Christoff. “Maar wàt een zalig gevoel. Ik ben de gelukkigste mens ter wereld! Ritchie maakt mijn leven compleet. Hij is zo puur, houdt mij met de voetjes op de grond. Wij twee is yin en yang. Ik heb altijd gezegd dat ik zou trouwen als ik de ware zou vinden. Ik wist meteen dat Ritchie dat was.” De twee leerden elkaar vorig jaar kennen in het gebouw waar Christoff zijn management zit, en ook de groothandel van kleding en schoenen waar Ritchie als admini­stratief bediende werkt. Ondertussen zijn ze een jaar samen. “Sommigen vinden het snel. Maar ik wilde Ritchie niet vragen als we vier of vijf jaar samen zouden zijn. Dolverliefd zijn maakt een huwelijk nog intenser, vind ik. Ik heb gewoon mijn hart gevolgd. Al dacht ik wel dat mijn zus Lindsay eerst zou trouwen, met veel toeters en bellen (lacht). Maar kijk.”

Je hebt 26% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • frieda schaut

  ik wens het koppel heel veel geluk toe!!!

 • ka Van der Linden

  Proficiat, en daarna hopelijk een hele kroost kleintjes!

 • MarliesSchoefs

  hij had niet veel keus zo int openbaar

 • Danny Debecker

  Mooi ! Alle geluk toegewenst!