Christoff vertelt in Dag Allemaal dat hij nog steeds een goed contact heeft met zijn ex Ritchie.
Volledig scherm
PREMIUM
Christoff vertelt in Dag Allemaal dat hij nog steeds een goed contact heeft met zijn ex Ritchie. © Dieter Bacquaert

Christoff is nog steeds goed bevriend met zijn ex: “Ritchie is nu mijn beste vriend. Wij gaan wellicht de kerstdagen samen vieren”

ShowbizzHij is veranderd, Christoff (45). De coronacrisis, het overlijden van zijn oma en de breuk met Ritchie hakten erin, maar de zanger staat vandaag sterker op zijn benen dan ooit. Onder meer dankzij de gesprekken met zijn psychologe, die hem deden beseffen dat hij het heft zélf in handen moet nemen. In een openhartig gesprek vertelt hij over hoe hij naar zijn amoureuze toekomst kijkt, waarom hij enkele leden van de begeleidingsband van André Hazes een job gaf en over hoe hij recent enkele vriendschappen beëindigde. “Er zijn er die het handig vinden dat ze iemand kennen met een appartement in Spanje, snap je?”

5 reacties

 • Lieve Van den Berghe

  10 maanden geleden
  Christoph is een toffe gast
 • Jonny Van den Bruel

  10 maanden geleden
  Tof dat de vriendschap kan blijven duren; ook dat is een teken van liefde. Ik ben geen fan van Christoffs muziek, maar vind hem een zeer warme, mooie man, van binnen en van buiten.
 • gabriel papanikitas

  10 maanden geleden
  En wie is de volgende voor het ja-woord? Hij moet waarschijnlijk onder de 30 zijn.
 • Hans Andersen

  10 maanden geleden
  Ze zijn waarschijnlijk nog altijd een koppel maar het komt fiscaal voordeliger uit om ieder op een ander domicilie te wonen.
 • Mich Vanderhoydonck

  10 maanden geleden
  In dat fictief wereldje met weinig goede smaak komt dit soort situaties meer voor.
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Activiste Sacheen Littlefeather, die in 1973 uitgejouwd werd bij Oscars, overleden op 75-jarige leeftijd
  Play
  CELEBRITIES

  Activiste Sacheen Littlefea­ther, die in 1973 uitgejouwd werd bij Oscars, overleden op 75-jarige leeftijd

  De inheems Amerikaanse activiste Sacheen Littlefeather is op 75-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de Academy of Motion Picture Arts en Sciences, de organisatie achter de uitreiking van de Oscars. Ze werd in 1973 uitgejouwd toen ze namens Marlon Brando zijn Oscar weigerde uit protest tegen de behandeling van inheemse Amerikanen door de filmindustrie. De Academy heeft zich onlangs, bijna vijftig jaar na het voorval, geëxcuseerd bij Littlefeather.