VTM NIEUWS
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM NIEUWS

Christoff in allerijl geopereerd aan lekkende hartklep: "Ik had mijn testament al gemaakt"

Het jaar is niet goed begonnen voor Christoff De Bolle (42). De zanger moest deze week een operatie ondergaan voor een lekkende hartklep. "Het was een levensbedreigende situatie, ik ben zo opgelucht dat het achter de rug is", zegt hij. "Op zo'n moment gaan de raarste dingen door je hoofd. Ik had mijn testament al gemaakt."

16 reacties

 • Rikske Goossens

  4 jaar geleden
  Hoe lief,een fotootje van de twee tortelduifjes op het nachtkastje.Man,man,man.
 • Rudy Fosselle

  4 jaar geleden
  Je kent me wellicht nog toen je mijn moeder bezocht in Inkendaal en haar telefoneerde om haar nog moed in te spreken toen ze in palliatieve sedatie lag. Ze wacht op jou in de hemel maar het is nog veeeel te vroeg: jij wordt inderdaad eerst nog 200 jaar. Probeer je tijd te nemen om grondig te herstellen want je gezondheid gaat boven alles. Het allerbeste toegewenst!
 • Marc Henrioulle

  4 jaar geleden
  Spoedig Herstel Christoff
 • Codo Waregem

  4 jaar geleden
  Sterkte Christoff ! En luister naar je lichaam ! (Ik kan ervan meespreken).
 • Martine Claeys

  4 jaar geleden
  Van harte beterschap voor Christoff en dikke duim aan gans het team dokters en verpleging , en aan de familie enverloofde Ritchie wees een steun voor elkaar
 1. Tomorrowland gaat in zee met Zweedse dj Eric Prydz: spectaculaire hologramshow komt naar Nederland
  Muziek

  Tomorrow­land gaat in zee met Zweedse dj Eric Prydz: spectacu­lai­re hologram­show komt naar Nederland

  De drie weekenden Tomorrowland zitten erop, maar er was één show die grote ogen wist te trekken in Boom: de hologramact van de Zweedse dj Eric Prydz (46). Muziekfans kunnen komend najaar nog eens gaan genieten van die unieke show, want Prydz gaat opnieuw samenwerken met de organisatie van Tomorrowland. Op 20 oktober is zijn show HOLO te bewonderen in de Ziggo Dome in Amsterdam.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 1. Julie Vermeire probeert samen met vriend onder te duiken in ‘Klopjacht Celebs’: “Ik had stress, en Laurins bedacht codewoorden”
  Play
  TV

  Julie Vermeire probeert samen met vriend onder te duiken in ‘Klopjacht Celebs’: “Ik had stress, en Laurins bedacht codewoor­den”

  Vanaf vandaag op GoPlay: ‘Klopjacht Celebs’, waarin twee bekende duo’s proberen om onder de radar te blijven. Sociale mediasterren Jonatan Medart en Elodie Gabias proberen, net als Julie Vermeire en haar vriend Laurins Dursin, om uit de handen te blijven van de speurders. “Gelukkig had ik mijn lief bij. Hij had z’n huiswerk enorm goed gemaakt”, lacht Julie.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.