Christoff is zondag 30 mei te gast bij 'Herbert' op Ment TV waar hij praat over zijn tweede carrière.
Volledig scherm
Christoff is zondag 30 mei te gast bij 'Herbert' op Ment TV waar hij praat over zijn tweede carrière. © Ment TV

Christoff en Lindsay starten tweede carrière: “Corona heeft ons doen inzien dat succes heel vergankelijk is”

ShowbizzDe coronapandemie heeft bij vele mensen er zwaar ingehakt. Ook bij schlagerzangers Christoff en Lindsay, die optreden na optreden moesten aflassen of uitstellen. Hun carrière staat al meer dan een jaar on hold, maar dat houdt hen niet tegen er iets positief uit te halen. “De coronapandemie heeft ons doen inzien dat we minder afhankelijk willen zijn van onze carrière”, vertelt Christoff zondag tijdens ‘Herbert’ op Ment TV. Daarom starten ze een nieuwe, tweede loopbaan. 

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Willy Sommers wilde eigenlijk geen kinderen: “Cindy was buiten mijn weten om gestopt met de pil te nemen”
  PREMIUM
  BV

  Willy Sommers wilde eigenlijk geen kinderen: “Cindy was buiten mijn weten om gestopt met de pil te nemen”

  In ‘De Wonderjaren’ duikt Siska Schoeters in de wondere wereld van het opvoeden. Samen met bekende Vlamingen en experts zoekt ze antwoorden op de vele vragen die bij ouders leven. Ook Willy Sommers (70) kwam al aan bod. Als papa van drie kinderen - Annemie (41), Luna (20) en Luka (16) – heeft hij tonnen ervaring. Of niet? Want is de zanger, door zijn drukke agenda, wel een voldoende aanwezige papa? Hij vertelt openhartig over het vaderschap aan ‘Primo’. “Ik heb spijt dat ik er niet altijd ben geweest voor de kinderen.”