Christina Aguilera: "17 jaar lang was je mijn baby. Rust zacht lieve Stinky"

Meervoudig Grammy-winnares Christina Aguilera moet hondje laten inslapen

Chris Pizzello/Invision/AP

Christina Aguilera (37) moet het nieuwe jaar in zonder haar trouwste metgezel. Vanochtend maakte de zangeres via Twitter bekend dat ze 'de hartverscheurende keuze moest maken om haar 'geliefde Stinky' te laten inslapen. 

"Ik moest dan eindelijk de hartverscheurende keuze maken om mijn geliefde Stinky ta laten inslapen na een geweldige 17 jaar samen. Je was mijn roadie doorheen de tournees, de liefdesbroeken, de vele ups en downs, mijn eerste baby voor ik baby's had, de enige en echte voor altijd. RIP, Stinky... 

Het beestje overspande de hele carrière van de Amerikaanse popster die 18 jaar geleden definitief doorbrak met haar debuutalbum 'Christina Aguilera'. 

Nadien won ze tal van prijzen waaronder vijf Grammy Awards, kreeg ze in 2010 een ster op de beroemde Hollywood Walk of Fame, stapte ze in het huwelijksbootje met haar jeugdlief, kregen ze een zoon, scheidden ze en kreeg ze in 2014 een dochter uit een nieuwe relatie. Allemaal hoogte-en dieptepunten die 'Stinky' van dichtbij meemaakte.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.