Christel Van Peteghem en haar nieuwe partner Luc. In Dag Allemaal vertelt de weduwe van Wim Ravell in geuren en kleuren over haar kersverse echtgenoot.
Volledig scherm
PREMIUM
Christel Van Peteghem en haar nieuwe partner Luc. In Dag Allemaal vertelt de weduwe van Wim Ravell in geuren en kleuren over haar kersverse echtgenoot. © KRistof Ghyselinck

Christel, weduwe van Wim Ravell, is nu al opnieuw getrouwd: “Niemand wist ervan, zelfs mijn moeder niet”

ShowbizzIn juli weende Christel (53) nog bittere tranen om het verlies van haar geliefde, zanger Wim Ravell. Maar al snel werd ze verliefd op cafébaas Luc (54). En kijk, nu zijn de twee getrouwd, en dat werd bezegeld met een tattoo. “Eigenlijk wilden we niet bekendmaken dat we getrouwd zijn”, zegt Christel, in een gesprek over nieuwe liefde, haar geheime huwelijk, en het rouwen om Wim. “Zijn zoon, Andy Peelman, zal het pas te weten komen wanneer hij dit leest.” 

25 reacties

 • Tim Mornae

  1 jaar geleden
  Zoiets moet iedereen voor zich uitmaken toch,zal altijd iets zijn Als ze maar gelukkig zijn, ik gun het iedereen!
 • Lisette Willems

  1 jaar geleden
  Ik ben ook getrouwd zonder mijn en zijn kinderen in te lichten. Als je weet dat niet iedereen achter de relatie staat, doe je het zonder hen en staan ze achteraf voor een voldongen feit. Ik ben te oud geworden om mij de les te laten spellen door en te jong om alleen te blijven voor mijn/zijn kinderen.
 • Rie Piron

  1 jaar geleden
  Als iedereen eens voor hun eigen deur zou vegen e dan zou er al veel leed geholpen zijn...laat deze mensen toch gewoon gelukkig zijn ..op liefde staat geen termijn en soms overkomt t je gewoon ..ook al is dat sneller dan verwacht
 • maria peeters

  1 jaar geleden
  De lustige weduwe
 • Jan Vanstraat

  1 jaar geleden
  Tja ik heb daar zo bedenkingen bij ! Wat is liefde ?
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.