Florian Van Eenoo / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Florian Van Eenoo / Photo News

Christel Van Dyck stopt na 7 jaar met 'De Rotonde': "Het is mooi geweest, en goed ook. Maar het is tijd voor een nieuw hoofdstuk"

RadioZeven jaar lang stemden ruim 850.000 Vlamingen elke zondagochtend trouw af op Christel Van Dyck, die in ‘De Rotonde’ op Radio 2 twee uur lang complexloos met haar bekende gast over diens leven en werk praatte. Zondag neemt Xavier Taveirne haar rol eenmalig over en is ze zelf gast in haar eigen programma, om dan om er dan om 10 uur definitief de stekker uit te trekken. “Ik wilde zeker niet het jaar te veel maken”, verklaart de presentatrice, die ook op privévlak enkele veranderingen doorvoert.

2 reacties

 • Ronny Van Looy

  1 maand geleden
  Ze heeft dat met heel veel empathie goed gedaan!
 • johan commère

  1 maand geleden
  Eindelijk ! Twee uur lang zitten zagen op zondagmorgen en steeds weer dezelfde vragen . Non-stop muziek ware een heel mooi alternatief bij het ontbijt op zondag . Hetzelfde met " de madammen " , ze zitten met zichzelf te lachen voor hun " fantastische " grappen en als er een deskundige uitleg komt geven dan weten ze het zelf veel beter dan die deskundige !
 1. Stan Van Samang speelt voor het eerst sinds corona terug met volledige liveband: zomerfestival Het Veld pakt uit met Sportpaleis-vuller
  ANTWERPEN

  Stan Van Samang speelt voor het eerst sinds corona terug met volledige liveband: zomerfesti­val Het Veld pakt uit met Sportpa­leis-vul­ler

  Na comedy, kindertheater, alternatieve concerten en feestjes pakt zomerfestival Het Veld nu ook uit met Vlaams populair en Sportpaleis-vullers. In augustus komt Soulsister met een aangepaste bezetting naar het festival en een maand later ook Stan Van Samang, voor het eerst sinds corona mét volledige liveband. “Iets waar de fans al zo lang naar uitkijken, en Stan en de zijnen ook.”
 2. De ‘magie’ van make-up: Sarah Jessica Parker transformeert op de 'Sex and the City’-set
  Celebrities

  De ‘magie’ van make-up: Sarah Jessica Parker transfor­meert op de 'Sex and the City’-set

  Je moet Sarah Jessica Parker (56) de kneepjes van het vak niet meer leren kennen. De actrice veroverde jarenlang de kijkers met haar Carrie Bradshaw-lifestyle in ‘Sex and the City’, en ook nu haalt ze weer alles uit de kast om haar geliefde personage tot leven te wekken. Dat mag je ook gerust letterlijk nemen: haar verfijnde looks en outfits in de reboot maken de indrukwekkende transformatie compleet.