Jordan Strauss/Invision/AP
Volledig scherm
© Jordan Strauss/Invision/AP

Chrissy Teigen excuseert zich voor haar online pestgedrag: “Ik schaam mij oprecht”

CelebritiesChrissy Teigen (35) heeft op Instagram openlijk haar excuses aangeboden. Dat deed de vrouw van John Legend nadat ze onder vuur kwam te liggen voor enkele oude tweets. In het verleden zou ze onder meer Lindsay Lohan en realityster Courtney Stodden voor schut gezet hebben op Twitter.

1 reactie

 • Ann De Boeck

  1 jaar geleden
  Iedereen verdient een kans om te laten zien dat ze tot inzicht zijn gekomen. Hebben we niet allemaal al eens te snel en fel geoordeeld over anderen? Zonder in hun schoenen te staan? Knap dat zij het beseft en haar excuses oprecht overbrengt. De leeftijd, opgedane ervaringen, moeder worden,...al die zaken hebben haar waarschijnlijk dat inzicht én maturiteit gegeven. Wat van veel (oudere)bekende en onbekende mensen niet gezegd kan worden!! Kijk alleen al maar naar zogenaamde topwereldleiders...
 1. Joshua en Fabrizio over daten na reality-tv: "Afgerekend op de persoon die ik toen was”
  Play
  Showbizz

  Joshua en Fabrizio over daten na reality-tv: "Afgerekend op de persoon die ik toen was”

  Voor de finale van ‘Love Island’ heeft Streamz een echt ‘love’-eilandje gebouwd op het Eilandje in Antwerpen. Hier konden bekende gezichten uit reality-datingprogramma’s, zoals Fabrizio en Joshua, een date meenemen om samen die finale te bekijken. Showbits-reporter Desna trok naar het ‘love’-eilandje en vroeg hen of daten na een deelname een datingprogramma nu een voor- of nadeel is.
 2. Riadh Bahri: "Ik heb me doodgeërgerd aan de berichtgeving rond de apenpokken"
  Play
  BV
  4

  Riadh Bahri: "Ik heb me doodgeër­gerd aan de berichtge­ving rond de apenpokken"

  Vanaf vandaag start de grote Pride parade in Antwerpen. Hierin kunnen mensen meelopen om aandacht te vragen voor gelijke rechten en kansen voor de LGBTQIA+-gemeenschap. Hoewel dit gegeven steeds meer ingeburgerd lijkt te zijn, steken toch nieuwe vormen van discriminatie de kop op omwille van het apenpokkenvirus. Showbits sprak met twee BV’s die openlijk uitkomen voor hun geaardheid en vroeg hen naar de relevantie van de pride dit jaar.