Chris Willemsen en ex-partner An.
Volledig scherm
PREMIUM
Chris Willemsen en ex-partner An. © Kristof Ghyselinck

Chris Willemsen kapot na relatiebreuk met An: “Zo verdrietig en verward”

ShowbizzNa de euforie, helaas de ontnuchtering. Acteur Chris Willemsen (48) is alweer vrijgezel, zes weken nadat de liefde voor ’t eerst zijn pad kruiste. Hieronder vertelt hij waarom danseres An het niet meer ziet zitten met hem. Redenen die Chris maar moeilijk kan aanvaarden.

10 reacties

 • Dirk De Weert

  3 maanden geleden
  Dit is inderdaad jammer maar nu hij bekend is zal hij snel een nieuw lief hebben. Succes!
 • Jan Verplancken

  3 maanden geleden
  Als ik het zo lees moet je blij zijn dat je’r vanaf bent Chris. Kop op! Ander en (veel) beter.
 • Frankie Albert Goethals

  3 maanden geleden
  Wij kennen allemaal samen duizenden mensen die na een korte bevlieging uit elkaar gaan. Alleen die zoeken de pers niet op. Niet als het allemaal nog ok is, en niet als ze uit elkaar gaan.
 • carine boisschot

  3 maanden geleden
  Gooi toch je privéleven niet te grabbel .
 • Dick DECOCK

  3 maanden geleden
  Hou uw prive leven uit de media, en bespaar je zelf veel ellende
 1. Ruzie over vermeend pestgedrag Meghan ligt mogelijk aan basis van breuk tussen Harry en William: “De confrontatie was hevig en bitter”
  Royalty
  13

  Ruzie over vermeend pestgedrag Meghan ligt mogelijk aan basis van breuk tussen Harry en William: “De confronta­tie was hevig en bitter”

  Ze waren ooit ongelofelijk hecht met elkaar, maar de relatie tussen de prinsen William (38) en Harry (36) is de afgelopen jaren serieus bekoeld. Omdat de oudste vond dat zijn broer te snel wilde trouwen met Meghan Markle, maar ook vanwege een intense ruzie over pesten. Dat schrijft historicus Robert Lacey in enkele nieuwe hoofdstukken voor zijn boek ‘Battle of Brothers: The Inside Story of a Family in Tumult’.