Chris en Annelies laten hun gasten overnachten in glamping-tenten van Tomorrowland...
Volledig scherm
PREMIUM
Chris en Annelies laten hun gasten overnachten in glamping-tenten van Tomorrowland... © Joel Hoylaerts/Photo News

Chris Van Tongelen opent camping in eigen tuin: "Zingen zal ik er normaal niet doen, al weet je maar nooit"

ShowbizzGeen sirtaki met een stuk in z'n fraki of een polonaise tot in de vroege uurtjes, maar wel een nieuwe carrière als glamping-uitbater. Romeo Chris Van Tongelen (52) weigert om het coronavirus z'n bankrekening te laten kelderen en liet daarom twee luxetenten neerpoten in z'n eigen achtertuin. "Als alles goed verloopt, zie ik het volgend jaar nog grootser."

4 reacties

 • Carmen De Gussem

  1 jaar geleden
  Ik wens jullie veel succes en ook een behoorlijke nazomer in september en misschien zelfs een deel van oktober.
 • Ferdinand Van Bosmaele

  1 jaar geleden
  Een beetje van “‘s avonds grote Jan, ‘s morgens kleine man” - alles al verpatst voor de crisis. Mooi als alles goed gaat en je kan je eigen leventje afschrijven op kosten van anderen. Maar als t paradijs op zijn gat licht staan ze bijna te schreien. En beste, dit is officieel geen camping. Ik merk dat er al enkele voorwaarden niet voldaan of voldaan kunnen worden.
 • MARTINA HEREMANS

  1 jaar geleden
  Goed gezien
 • Johnny Chanet

  1 jaar geleden
  Verstandig mens om zich in deze tijden te beperken tot het primaire. Natuurlijk heeft hij wel het geluk door zin inplanting. Wie in een gevangenis (appartement) woont is een ander verhaal.
 1. De Romeo’s ongerust door nieuwe golf: “Na Nieuwjaar moeten we aan de slag, of onze spaarcenten gaan eraan”
  PREMIUM
  Showbizz

  De Romeo’s ongerust door nieuwe golf: “Na Nieuwjaar moeten we aan de slag, of onze spaarcen­ten gaan eraan”

  “Het wordt tijd dat mensen rekening houden met de regels. Dan kunnen wij tenminste wérken.” De Romeo’s zijn boos: ze staan deze zomer niet zestig, maar slechts acht keer op de planken, en de nieuwe opstoot in coronabesmettingen boezemt hen ook niet veel vertrouwen in. “Financieel houden we nog hooguit een halfjaar vol”, zeggen Chris (52), Gunther en Davy (beiden 44). Ze ergeren zich niet alleen aan overtreders, maar ook aan de politiek. “Het probleem is dat de experts de evenementensector veel te ruim zien.”