Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

Chris Van Tongelen en vriendin Annelies zijn 3 jaar samen: “We hebben een deal gesloten over huwelijk en kinderen”

ShowbizzDrie jaar zijn Chris Van Tongelen (53) en zijn Annelies (34) nu al samen. Om dat te vieren trokken ze met hun tweetjes naar Gran Canaria. “Een stukje paradijs op aarde”, zegt Chris wanneer we hen daar opzoeken voor een dubbelgesprek over elkaars kleine kantjes, de Vlaamse showbizz, hun nieuwe woning, hun leeftijdsverschil en hun verdere plannen. “Kijk, als Annelies toch ineens een kinderwens zou krijgen, dan gun ik haar dat van harte. Maar dan zal het niet met mij als vader zijn.”

2 reacties

 • Peeters Jan

  3 maanden geleden
  Niet trouwen is het beste advies dat ik kan geven. Blijf zo ver mogelijk weg van het gerecht!
 • Patrick Verbelen

  3 maanden geleden
  Dat werd gisteren al gemeld op CNN en Russia Today.
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 1. BV’s reageren teleurgesteld op beslissingen Overlegcomité: “Slaapwel liefste Sportpaleis”
  Showbizz
  26

  BV’s reageren teleurge­steld op beslissin­gen Overlegco­mité: “Slaapwel liefste Sportpa­leis”

  Het Overlegcomité kwam deze voormiddag samen om de coronamaatregelen op scherp te stellen. Vooral de cultuur- en evenementensector moet eraan geloven. Heel wat BV’s zijn boos op de regering en uiten hun frustraties op sociale media. “Ik begrijp het verschil niet tussen 400 mensen met afstand op een stoel voor niet langer dan twee uur en een vol café waar je zonder controle door elkaar wandelt tot 23u in de avond.”