Chris Pratt vraagt echtscheiding van Anna Faris aan

Getty Images
Het koppel is al enkele maanden officieel uit elkaar. 

Acteur Chris Pratt heeft officieel de scheidingspapieren die een punt zetten achter zijn huwelijk met Anna Faris laten opstellen. In die papieren staat volgens PEOPLE-magazine te lezen hoe Chris vraagt om gedeelde voogdij over hun 5-jarige zoontje Jack. 

Kort nadat Pratt zijn papieren indiende, deed Faris hetzelfde. Zij vraagt ook om gedeelde voogdij en om het recht op kinderbijslag, dat meldt TMZ. De website meldt ook dat de twee een huwelijkscontract hadden getekend en dat ze bijna een overeenkomst hebben wat hun bezittingen betreft. 

Volgens de echtscheidingspapieren zou het koppel uit elkaar gegaan zijn op 13 juli, ongeveer een maand voordat ze het officieel bekendmaakten. 

Faris en Pratt zeggen zelf nog veel respect voor elkaar te hebben, vriendschappelijk met elkaar te kunnen omgaan en het beste te willen voor hun zoontje. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.