Chris Dusauchoit kwam met zijn vliegenplaag voor de rechter.
Volledig scherm
Chris Dusauchoit kwam met zijn vliegenplaag voor de rechter. © vertommen

Chris Dusauchoit wint proces tegen buurman: “Maar de stank blijft”

ShowbizzEr is eindelijk een uitspraak in het dispuut tussen Chris ­Dusauchoit (57) en zijn buurman rond geurhinder en een vliegenplaag. De rechter heeft veehouder Theofiel Schrevens (64) veroordeeld tot zes maanden cel en een boete van 182.000 euro voor inbreuken op de milieuwetgeving in en rond zijn bedrijf.

  1. Presentator Chris Dusauchoit haalt slag thuis: zes maanden cel en 182.000 euro boete voor buurman na milieuovertredingen. “Maar de problemen zijn nog niet van de baan”

    Presenta­tor Chris Dusauchoit haalt slag thuis: zes maanden cel en 182.000 euro boete voor buurman na milieuover­tre­din­gen. “Maar de problemen zijn nog niet van de baan”

    De correctionele rechtbank van Leuven heeft Teofiel S. (64) dinsdag veroordeeld tot zes maanden cel en een boete van 182.000 euro voor inbreuken op de milieuwetgeving in en rond zijn bedrijf in Holsbeek. Buurman en tv-presentator Chris Dusauchoit diende een klacht in na een aanslepende ruzie over geurhinder en een vliegenplaag. “Hopelijk brengen deze zware straffen de man op andere gedachten. De problemen zijn hier nog niet opgelost”, reageert Dusauchoit.
  2. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”