Chris Dusauchoit
Volledig scherm
PREMIUM
Chris Dusauchoit © Vertommen

Chris Dusauchoit haalt uit naar productiehuis Zodiak na gemanipuleerde beelden in ‘Huizenjagers’: “Ze verdraaien al jaren de feiten”

ShowbizzEen opmerkelijk fragment afgelopen week in ‘Huizenjagers’ op VIER, waarin enkele onbestaande hoogspanningsmasten werden toegevoegd aan de beelden. Volgens het bedrijf een onschuldig grapje, maar dat spreekt voormalig ‘Dierenkliniek’-presentator Chris Dusauchoit tegen. Hij stelt dat het productiehuis al jaren de feiten verdraait, en geeft enkele treffende voorbeelden. “Die hond die achtergelaten werd en vastgebonden was aan een boom? Het huisdier van de cameraman.”

12 reacties

 • Betty Dams

  10 maanden geleden
  Beste mensen, luister goed he: tv , dat is niet echt. We worden voortdurend bedrogen voor de hogere kijkcijfers. Tenslotte leven al die mannen van de reclame voor Dash he.
 • christianne bruyland

  10 maanden geleden
  Dat is al een tijdje gewonnen tijd voor mij, ik kijk nog amper. In het begin allemaal dezelfde openingszin : wat een leuke familie bla bla bla, kunnen ze nu echt niet origineler uit de 'bus' komen.
 • Valentin Valmont

  10 maanden geleden
  Alles is gemanipuleerd op televisie, zelfs realityprogramma's zoals Chateau Planckaert hoe naturel het er ook, uitziet.
 • Bob Boomer

  10 maanden geleden
  Het enige verhaal waarin de kijker ondergedompeld wordt is de reclame. Dat is reality-tv ! Kwalitatief hoogstaande tv is iets anders dan het twintig jaar oud recept. Daarvoor moet je verder in de tijd terug.
 • dany VANDEVIVERE DANNY

  10 maanden geleden
  Ja Chris, stop dan met kijken naar dit programma. Ik kijk er zeker niet naar.