Chris Dusauchoit
Volledig scherm
PREMIUM
Chris Dusauchoit © Vertommen

Chris Dusauchoit haalt uit naar productiehuis Zodiak na gemanipuleerde beelden in ‘Huizenjagers’: “Ze verdraaien al jaren de feiten”

ShowbizzEen opmerkelijk fragment afgelopen week in ‘Huizenjagers’ op VIER, waarin enkele onbestaande hoogspanningsmasten werden toegevoegd aan de beelden. Volgens het bedrijf een onschuldig grapje, maar dat spreekt voormalig ‘Dierenkliniek’-presentator Chris Dusauchoit tegen. Hij stelt dat het productiehuis al jaren de feiten verdraait, en geeft enkele treffende voorbeelden. “Die hond die achtergelaten werd en vastgebonden was aan een boom? Het huisdier van de cameraman.”

 1. De “lelijke” sokken van Riadh Bahri en de hoogtevrees van Herman Brusselmans: dit waren de beste momenten uit de zesde ‘Slimste Mens’-aflevering
  Play
  TV

  De “lelijke” sokken van Riadh Bahri en de hoogte­vrees van Herman Brussel­mans: dit waren de beste momenten uit de zesde ‘Slimste Mens’-aflevering

  Komen, zien en glorieus overwinnen: het is enkel de ‘groten’ gegeven. En dus is VRT-journalist Riadh Bahri (32) een grote Slimste Mens-kandidaat. Hij blies bij zijn debuut de concurrentie met de vingers in de neus weg. Vooral met een fenomenale filmpjesronde waarin hij liefst 320 seconden bij elkaar speelde om met 594 seconden de tweede hoogste score ooit te halen in de quiz. Dat hij tijdens de aflevering voor wat wrevel zorgde was meteen vergeten.
 2. Backstreet Boy AJ McLean over woelig drugsverleden: “Toen mijn dochter zei dat ik niet meer naar haar papa rook, wist ik dat ik moest stoppen”
  Celebrities

  Backstreet Boy AJ McLean over woelig drugsverle­den: “Toen mijn dochter zei dat ik niet meer naar haar papa rook, wist ik dat ik moest stoppen”

  Hij probeerde het lang verborgen te houden, maar na een lange periode van overmatig druggebruik ging hij op zoek naar hulp. Alexander James McLean (42), lid van de Amerikaanse band Backstreet Boys, kampte gedurende twintig jaar met een drugsverslaving tot hij vorig jaar besefte dat hij moest afkicken. “De eerste keer dat ik cocaïne gebruikte, herinner ik me nog levendig.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement