Dominique Persoone.
Volledig scherm
Dominique Persoone. © Steven Richardson

Chocolatier Dominique Persoone zamelt geld in voor getroffen dieren na de overstromingen

ShowbizzDominique Persoone (52) heeft een hart voor dieren, en dat laat hij blijken ook. De Brugse chocolatier heeft een inzamelactie opgestart om geld op te halen voor alle dieren die getroffen werden door de zware overstromingen in ons land. Zo gaat Persoone nu aan de slag met chocolade in vormpjes van katten en honden, waarvan de opbrengt integraal naar het goede doel gaat.

25 reacties

 • Josepha Van Vlaanderen

  1 maand geleden
  Een man naar mijn hart. Wie dieren helpt is een goed mens!
 • Yelene dekann

  2 maanden geleden
  Dan leren we Dominique eens van een andere kant kennen, goed man, die dieren zijn machteloos en afhankelijk van de mens, tof dat er mensen zijn die ze helpen
 • Carmen De Gussem

  2 maanden geleden
  Wat een mooi initiatief van een super vriendelijke man!Graag zou ik ook enkele van die zakjes willen kopen en iets extra doneren om de diertjes te steunen!
 • Thierry Sieben

  2 maanden geleden
  Oh wat een topkerel .
 • Sandy Boets

  2 maanden geleden
  Deze chocolaatjes wil ik ook wel bestellen. Super prachtig initiatief Dominique. Vele mensen hebben een hart voor deze dieren. Kunnen wij deze chocolaatjes via de webshop bestellen? Heel veel succes met dit mooi initiatief. Vriendelijke groeten.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).