Dominique Persoone.
Volledig scherm
Dominique Persoone. © Steven Richardson

Chocolatier Dominique Persoone zamelt geld in voor getroffen dieren na de overstromingen

ShowbizzDominique Persoone (52) heeft een hart voor dieren, en dat laat hij blijken ook. De Brugse chocolatier heeft een inzamelactie opgestart om geld op te halen voor alle dieren die getroffen werden door de zware overstromingen in ons land. Zo gaat Persoone nu aan de slag met chocolade in vormpjes van katten en honden, waarvan de opbrengt integraal naar het goede doel gaat.

25 reacties

 • Georgette Dilen

  1 jaar geleden
  Een man naar mijn hart. Wie dieren helpt is een goed mens!
 • Anne Marie De Keersmaecker

  1 jaar geleden
  Dan leren we Dominique eens van een andere kant kennen, goed man, die dieren zijn machteloos en afhankelijk van de mens, tof dat er mensen zijn die ze helpen
 • Carmen De Gussem

  1 jaar geleden
  Wat een mooi initiatief van een super vriendelijke man!Graag zou ik ook enkele van die zakjes willen kopen en iets extra doneren om de diertjes te steunen!
 • Thierry Sieben

  1 jaar geleden
  Oh wat een topkerel .
 • Sandy Boets

  1 jaar geleden
  Deze chocolaatjes wil ik ook wel bestellen. Super prachtig initiatief Dominique. Vele mensen hebben een hart voor deze dieren. Kunnen wij deze chocolaatjes via de webshop bestellen? Heel veel succes met dit mooi initiatief. Vriendelijke groeten.
 1. “Iedereen kent K3, maar ze zijn niet makkelijk om te coveren”: Günther Neefs neemt deel aan ‘Liefde voor muziek’
  Play
  Showbits
  3

  “Iedereen kent K3, maar ze zijn niet makkelijk om te coveren”: Günther Neefs neemt deel aan ‘Liefde voor muziek’

  Vraag maar eens aan Margriet Hermans wat ‘Liefde voor muziek’ kan betekenen voor je zangcarrière. De volgende artiest die kan beginnen dromen van de comeback van het jaar is Günther Neefs. VTM maakt vanochtend de nieuwe deelnemers bekend, met naast Neefs ook onder meer Metejoor, Daan en Stef Bos. Benieuwd met welke bigbandversies hij op de proppen zal komen. “Vooral K3 is een hele opdracht. Iedereen kent die nummers wel, maar daar nieuwe versies van maken, was toch wel de grootste uitdaging”, vertelt hij in een nieuwe Showbits.
 1. Van zingen in lederhosen op Oktoberfest naar karaoke op een eiland: Ed Sheeran bouwt feestje op Ibiza
  Play
  Celebrities

  Van zingen in lederhosen op Oktober­fest naar karaoke op een eiland: Ed Sheeran bouwt feestje op Ibiza

  Zondag stond Ed Sheeran (31) nog in lederhosen te zingen op Oktoberfest in Frankfurt, en gisteren bouwde hij al een feestje op Ibiza. De zanger verraste er de feestgangers in de Wayne Linekers-club. Hij maakte er een heuse karaoke van, met enkele hits van Backstreet Boys en het nummer ‘Sweet Caroline’ van Neil Diamond. Al moest hij voor dat laatste liedje wel even piepen op zijn smartphone om zich de tekst te kunnen herinneren.