Sonny Bono en Cher in beter tijden
Volledig scherm
Sonny Bono en Cher in beter tijden © Getty Images

Cher klaagt weduwe van Sonny aan voor miljoen dollar: “Ze houdt inkomsten achter”

CelebritiesCher (75) heeft een rechtszaak aangespannen tegen Mary Bono, de vierde vrouw en weduwe van haar ex-man Salvatore Bono. De zangeres beweert dat de vrouw een deel van de opbrengsten van hun hits illegaal inhoudt en eist een nu miljoen dollar. Mary Bono zelf heeft nog niet op de ophef gereageerd.

0 reacties

 1. Zijn André Hazes en z’n ex Monique terug samen? “Hij is al een aantal keer bij haar blijven slapen”
  Showbizz
  3

  Zijn André Hazes en z’n ex Monique terug samen? “Hij is al een aantal keer bij haar blijven slapen”

  Een goeie maand geleden zette André Hazes (27) zijn vriendin Sarah Van Soelen (25) aan de deur, maar volgens de Nederlandse roddelpers heeft de zanger de liefde opnieuw gevonden. Hij zou terug samen zijn met zijn ex Monique Westenberg (43), waarmee hij ook een zoontje Dré heeft. “André heeft heel erg zijn best gedaan om Monique weer voor zich te winnen en dat is gelukt”, klinkt het.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.