Chelsea Clinton is voor de derde keer mama geworden: “Zo dankbaar”

REUTERS
Chelsea Clinton, de dochter van de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton en gewezen presidentskandidate Hillary Clinton, is bevallen van een derde kindje. De kersverse moeder maakte het nieuws zelf bekend via Twitter. “We worden overspoeld door liefde en dankbaarheid”, klinkt het.

“Vanochtend mochten we onze zoon, Jasper Clinton Mezvinsky, verwelkomen", schreef Chelsea maandag op Twitter. “We worden overspoeld door liefde en dankbaarheid. We kunnen niet wachten om hen aan zijn grote zus en broer voor te stellen.” Het is het derde kindje voor Chelsea en haar man Marc Mezvinksky, met wie ze in 2010 huwde. In 2014 werd hun dochter Charlotte geboren. In 2016 volgde zoontje Aidan. Zowel Bill als Hillary reageren enthousiast op de komst van hun nieuwste kleinkind. “We zijn door het dolle heen”, lieten ze zich ontvallen op de microblogsite. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.