AP Photo/John Locher File
Volledig scherm
© AP Photo/John Locher File

‘Cheer’-ster Jerry Harris veroordeeld tot 12 jaar cel wegens kindermisbruik

CelebritiesDe Netflix-docureeks ‘Cheer’ kwam uit in 2020 en bleek meteen een grote hit. Het succes keerde echter snel om toen deelnemer Jeremiah ‘Jerry’ Harris (22) werd beschuldigd van seksueel misbruik en kinderpornografie. Netflix maakte bekend dat er toch een tweede seizoen zou volgen, waarin de arrestatie aan bod kwam. Dat verscheen in januari 2022. Nu is de kogel door de kerk: Jerry krijgt een gevangenisstraf van twaalf jaar.

 1. Na het overdonderende succes op de Rewind Party's: komt er een binnenkort een ‘Spring’-film aan?
  Play
  Showbits
  1

  Nieuwe merchandi­se rond 'Spring' blijkt enorm succes: "Maar als wij het zelf willen dragen, moeten we dat gaan kopen"

  Net als vijf jaar geleden op Throwback Thursday, was de band Spring afgelopen week in het Sportpaleis opnieuw een overdonderend succes. Naar schatting 53.500 jongeren kwamen meekwelen op de muziek uit hun kindertijd. Maar dat zou weleens de allerlaatste keer kunnen geweest zijn, want nieuwe plannen met Spring zijn er niet meteen. Of toch? Showbits-reporter Jarne trok naar Cara Van der Auwera (Chantal), Jelle Cleymans (Evert) en Damian Corlazzoli (Xavier) om te horen of ze een laatste ‘Spring’-film zien zitten. Het verrassende antwoord ontdek je in een nieuwe Showbits.
 2. Brecht en Dziubi uit ‘Blind getrouwd’ vieren half jaar huwelijk: “Ik heb je lief”
  BV

  Brecht en Dziubi uit ‘Blind getrouwd’ vieren half jaar huwelijk: “Ik heb je lief”

  Al is ‘Blind getrouwd’ op VTM nog maar net afgelopen voor televisiekijkend Vlaanderen, toch is het al zes maanden geleden dat de koppels in het huwelijksbootje stapten. En dat is reden genoeg voor een feestje, vindt deelnemer Brecht De Geyter (27). Hij deelt voor de gelegenheid een reeks foto’s met zijn partner Dziubi Steenbergen (29), bijgestaan door een emotionele tekst. “Onze trouwdag voelt aan alsof het gisteren was.”