Miss België Chayenne Van Aarle met haar tweede eredame Silvana Spyros (links) en eerste eredame Elle Leclercq (rechts).
Volledig scherm
Miss België Chayenne Van Aarle met haar tweede eredame Silvana Spyros (links) en eerste eredame Elle Leclercq (rechts). © Joel Hoylaerts / Photonews

Chayenne Van Aarle (23) uit Antwerpen is Miss België 2022

Onze nieuwe Miss België 2022: Chayenne Van Aarle (23). Deze perfect tweetalige stewardess uit Antwerpen is gisteravond tot ons lands mooiste gekroond en mocht in Plopsaland De Panne het felbegeerde kroontje in ontvangst nemen. Ze volgt daarmee Kedist Deltour (24) op. “Ik kan het nog steeds niet geloven”, vertelt onze Miss België al huilend in een eerste reactie. Haar job als stewardess moet nu wijken. “Mijn baas zal dat wel begrijpen (lacht).”  Chayenne groeide als kind op in een kasteel en heeft nu eindelijk een kroon op haar hoofd. 

 1. 
Internationale acrobaten, dragqueens én showgirls: Cabaret en variété zijn aan een revival bezig in Vlaanderen
  PREMIUM
  SHOWBIZZ

  Interna­ti­o­nale acrobaten, dragqueens én showgirls: Cabaret en variété zijn aan een revival bezig in Vlaanderen

  Cabaret, variété, revue... Die wonderlijke mix van humor, muziek en spektakel is een showbizztak die in Vlaanderen in het recente verleden een beetje in het verdomhoekje zat. Te oubollig, passé, op sterven na dood. Dat waren de conclusies die vaak werden getrokken als het over die klassieke shows ging. Maar kijk: het genre lijkt zichzelf nu heruit te vinden. En met resultaat. ‘Primo’ legt de weg naar hernieuwde populariteit uit.
 2. Van Willy Sommers tot Rammstein, van Pele tot Lady Gaga: iedereen zet zijn krabbel voor Dimi (behalve Madonna en Bob Dylan - voorlopig)
  PREMIUM
  1

  Van Willy Sommers tot Rammstein, van Pele tot Lady Gaga: iedereen zet zijn krabbel voor Dimi (behalve Madonna en Bob Dylan - voorlopig)

  Ze staan in schriftjes, op platen, foto’s en affiches, soms zelfs op een drumvel. En het zijn er veel, héél veel. Met een verzameling van zo’n 23.000 handtekeningen van bekende voetballers, politici en artiesten is Antwerpenaar Dimitris Papanikitas (48) naar alle waarschijnlijkheid de grootste ‘filograaf’ van ons land (*). “Als ik mijn collectie morgen verkoop, kan ik een schoon, groot huis kopen, maar dat doe ik niet. Ik ben een verzamelaar, punt.”