Charlotte schreef haar boek nog tijdens haar relatie met Adriaan Van den Hoof.
Volledig scherm
Charlotte schreef haar boek nog tijdens haar relatie met Adriaan Van den Hoof. © Dieter Bacquaert

Charlotte Van Looy brak met Adriaan Van den Hoof en geeft tips aan millenials in eerste boek: “Doe vooral wat je gelukkig maakt”

ShowbizzWe leerden haar kennen als zangeres bij Scala en als de vriendin van Adriaan Van den Hoof. Maar die twee dingen zijn intussen verleden tijd voor Charlotte Van Looy. Voortaan gaat ze door het leven als schrijfster. Met haar eerste boek 'Wij, millennials' wil ze jongvolwassenen een hart onder de riem steken. "Proef van zoveel mogelijk en streef je eigen geluk na."

 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. 
BV's overleven in tijden van corona: “Nee, we zijn bijlange nog niet van het virus af”
  PREMIUM
  Showbizz
  1

  BV's overleven in tijden van corona: “Nee, we zijn bijlange nog niet van het virus af”

  Nu de vaccinatiecampagne volop aan de gang is, kunnen ook de BV’s opnieuw stilletjes aan opgelucht ademhalen en dromen van nieuwe perspectieven. Tim Wauters, Eline De Munck, Wim Ballieu en Margriet Hermans vertellen ons wat meer over hun afgelopen coronajaar en hoe ze de toekomst na corona zien. “Ik ben een believer van vaccins en ik geloof dat de medische wereld het virus kan en zal uitroeien”, aldus Eline De Munck.
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge