Volledig scherm
© Photonews

Charles Van Domburg zit wekenlang vast in Gambia: “Maar hier geen coronavirus, dus vier ik zalig lange vakantie”

ShowbizzJe kent hem ongetwijfeld wel: Charles Van Domburg (51), de zanger met zijn kenmerkende blonde coupe. Bekend van The Magical Flying Thunderbirds en ‘Het Swingpaleis’. Wel, hij zit door de coronacrisis vast in het Afrikaanse land Gambia. “Pas op 15 mei vliegt - normaal gezien toch - een vliegtuig weer naar België”, vertelt hij in weekblad TV Familie. “Mijn reis was voor twee à drie weken gepland, maar ik ga hier in totaal twee maanden vastzitten. Nu, er zijn slechtere plekken om te verblijven, hé.”

2 reacties

 • philippe michiels

  10 maanden geleden
  ben ook heel dikwijls in gambia geweest ,maar 50euro per dag huur?niet overdrijven hé?per week zul je menen,of je woont in een luxevilla met zwembad en "bediening"
 • Jan De Korte

  10 maanden geleden
  50 euro per dag. is 1500 euro per maand. Moet toch niet zo maar een huisje zijn.
 1. Advocaat van vader Britney Spears reageert op heisa na docu: “Jamie is niet de slechterik, hij heeft het leven van z'n dochter gered”
  Celebrities

  Advocaat van vader Britney Spears reageert op heisa na docu: “Jamie is niet de slechterik, hij heeft het leven van z'n dochter gered”

  “Jamie heeft z'n dochter uit een levensbedreigende situatie gered. Alle kritiek die hij nu krijgt, is volledig onterecht.” Vivian Thoreen, één van de advocaten van de vader van Britney Spears springt tijdens een tv-interview in de bres voor haar cliënt. Jamie kreeg na het verschijnen van de beruchte ‘Framing Britney Spears’-docu enkele weken geleden bakken kritiek over zich heen omdat hij z’n dochter al dertien jaar buiten haar wil onder controle zou houden.
 2. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'