Instagram
Volledig scherm
PREMIUM
© Instagram

Champagnedouches op decadente feestjes: Like Mike laat alle remmen los op Mykonos na loodzware periode

SHOWBIZZLunchen in het favoriete restaurant van Mariah Carey, dolfijnen aaien en tientallen flessen champagne leegspuiten op een decadent feestje omringd door schaarsgeklede modellen. Like Mike (35) gooit alle remmen los dezer dagen op party-eiland Mykonos met zijn vriendin Gemma, nadat het koppel twee maanden geleden afscheid moest nemen van hun stilgeboren dochtertje. De dj is trouwens niet de enige BV en celebrity die richting het Griekse eiland trekt, want de bestemming is zonder twijfel hét nieuwe Ibiza voor de jetset. 

36 reacties

 • Tim De Meester

  1 maand geleden
  zo origineel, als je moet gaan eten waar Mariah Carey gaat, en champagne leegspuiten is een trend van 10 jaar terug in de Côte D'Azur, wat de écht rijke mensen niet doen, spaar ze liever jongen, je kan ze nog nodig hebben binnen 10 jaar ;-)
 • philippe verlinden

  2 maanden geleden
  Sterkte man.
 • kurt nachtergaele

  2 maanden geleden
  Ik gun iedereen alles,behalve het crapuul Ik kan niet in hun hoofd zien maar na twee maanden verlies dochtertje. Maar misschien doen ze het net daarom. Toch tof rijk worden om plaatjes te draaien. Bekenden interesseren mij niet,de naam sterren vind ik zelfs overdreven. Geen enkele mens is een ster.
 • Kristof Degros

  2 maanden geleden
  Vorig jaar waren ze aan het klagen dat ze zo niet verder konden ... denk dat ze geen subsidies nodig hebben als ze dit doen. Je kindje verliezen is erg, ik spreek uit ervaring, net hetzelfde meegemaakt. En ik kan verstaan dat je eens goed moet kunnen laten gaan, maar zo ? Tevens is het zo rood als het maar kan zijn, en die klungelaars in deze clip met een mondmasker onder de neus bengelen, doe dan geen aan, net hetzelfde
 • Lieve Van Tallo

  2 maanden geleden
  Dat is hun manier om het verlies te verwerken.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.