Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photo News

Celine werd op korte tijd de populairste Belg op TikTok: “Fans die m’n handtekening op hun voorhoofd willen, da’s toch geweldig”

ShowbizzHet leek haar een ‘leuk’ idee om met haar vriend Michiel een TikTok-account aan te maken om af en toe een filmpje te posten. Maar nog geen tien maanden later is Celine Dept (20) met meer dan 3 miljoen volgers de populairste TikTokker van ons land, en kunnen zij en Michiel er fulltime van leven. “Nu wil ik wereldwijd doorbreken”, zegt Celine in Dag Allemaal.

0 reacties

 1. Jongere broer en manager Stijn was als kind al de beschermer van Bart Peeters: “Het begon toen we in het bos moesten rennen voor ons leven”
  PREMIUM
  Showbizz
  1

  Jongere broer en manager Stijn was als kind al de beschermer van Bart Peeters: “Het begon toen we in het bos moesten rennen voor ons leven”

  “Als ik de plaat van mijn leven aan het maken ben, kan ik me me niet afvragen of ik wel binnen het budget blijf”, zegt Bart Peeters (61). “Daar heb ik Stijn voor.” Reeds jaren is Barts drie jaar jongere broer z’n manager en eigenlijk vervult Stijn die rol al sinds hun kindertijd. Al was dat lang niet altijd zonder gevaar...
 2. Vreemde carrièrezet: Kardashians breiden hun imperium uit met ‘Kardashian Kards’ postkaartjes
  Celebrities

  Vreemde carrière­zet: Kardas­hians breiden hun imperium uit met ‘Kardashian Kards’ postkaart­jes

  Nu we afscheid moeten nemen van ‘Keeping Up With The Kardashians’ is het afwachten wat de familie zal doen nadat hun realityshow definitief van de buis verdwijnt. Het doorgaans goed ingelichte TMZ meent zopas ontdekt te hebben wat hun eerstvolgende zet zal zijn. De redactie kon uit een aanvraag tot copyright opmaken dat de Kardashians van plan zijn om hun eigen postkaartjes te ontwerpen.
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"