Céline Dept en Michiel Callebaut
Volledig scherm
Céline Dept en Michiel Callebaut © Kristof Ghyselinck

Céline en Michiel van CEMI zijn eerste Vlaamse koppel met één miljoen YouTube-abonnees: “Heel trots en dankbaar”

ShowbizzEén miljoen hoeraatjes voor Céline Dept (22) en Michiel Callebaut (26). Met hun YouTubekanaal CEMI hebben ze de kaap van één miljoen volgers aangetikt. Een primeur, want ze zijn het eerste Vlaamse koppel dat hierin slaagt.

5 reacties

 • Frank Selleslagh

  5 maanden geleden
  Proficiat met zoveel volgers (fictief of echt, maakt niet uit). Ik hoop nu ook dat ze naast het ontvangen van grote sommen via YouTube ook netjes hun belastingen hierop betalen. After all; van je hobby kunnen leven is niet voor iedereen weggelegd. Daar mag iets tegenover staan.
 • bart vansteenkiste

  5 maanden geleden
  Frederic Janssens dat is heel juist . dus dan kan je deze niet nr 1 zetten dan verdiend press tube dit want die hebben er 2.000.000 meer , dan kan je niet echt meer spreken van de eerste vlaming ooit zou me niet verbazen dat ze nog niet eens in de top 3 belanden
 • mike dierickx

  5 maanden geleden
  Het kanaal van Dimitri Vegas & Like Mike heeft meer dan 5 miljoen subscribers. Of zijn Antwerpenaren geen Vlamingen .
 • James Holden

  5 maanden geleden
  En hoeveel van die accounts zijn echt nog actief in gebruik of zijn van kinderen onder de 13 jaar?
 • Frederic Janssens

  5 maanden geleden
  Presstube heeft er 3 miljoen, en is ook een vlaming
 1. Hoe Amber streed om het hart van William alsnog te veroveren. Hoe gaat het 6 maanden na ‘Boer zkt vrouw’ met hen?
  Play
  Showbits
  4

  Hoe Amber streed om het hart van William alsnog te veroveren. Hoe gaat het 6 maanden na ‘Boer zkt vrouw’ met hen?

  Hoe gaat het - zes maanden na de laatste aflevering van ‘Boer zkt vrouw’ - met cowboy William en Amber? Met die vraag trekt Senne naar de ranch in Westerlo. ‘Complicated’, zo kon je de relatiestatus tussen de twee nog het best omschrijven. Op het einde van de opnames waren ze geen koppel, maar nadien groeide uit de vriendschap toch een romance. Die omschreven ze eerst als ‘exclusief daten’, maar nu kiezen ze ook officieel voor elkaar. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 1. KIJK. Met de missen tussen de vissen in de Rode Zee: “Héérlijk!”
  Play
  BV

  KIJK. Met de missen tussen de vissen in de Rode Zee: “Héérlijk!”

  “Oh my god, da’s precies Dory uit ‘Finding Nemo’!” Vol verwondering nemen onze Miss België-finalistes je mee op een duik in de Rode Zee, op zoek naar het kleurrijke koraalrif en de honderden wondermooie visjes. Tussen al dat paraderen en de fotoshoots in het Baron Resort Sharm El Sheikh, waar de 32 dames zich deze week voorbereiden op de verkiezing, mag er af en toe eens wat tijd vrijgemaakt worden voor ontspanning ook. “Héérlijk", klinkt het. “Zelfs al is het water nogal frisjes...”