Celine Dion
Volledig scherm
Celine Dion © Photo News

Celine Dion moet concerten in Las Vegas uitstellen vanwege medische problemen: “Ernstige spasmen”

MuziekNormaal gezien zou Celine Dion (53) op 5 november aan een nieuwe concertreeks in Las Vegas beginnen, maar medische problemen gooien roet in het eten. Dat laat de Canadese zangeres weten in een mededeling. 

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Eventsector neemt het antivaxers kwalijk: “Please, maak die prik verplicht”
  PREMIUM

  Eventsec­tor neemt het antivaxers kwalijk: “Please, maak die prik verplicht”

  Een streep door de zeven Sportpaleisconcerten van Studio 100 dit weekend en daar is volgens Hans Bourlon (59) één verantwoordelijk voor: alle antivaxers. “Als 100 procent gevaccineerd was, zaten we nu niet in deze situatie”, stelt de topman. Hij smeekt om een verplichte vaccinatie. “Enkel zo geraken we uit deze impasse.” Een piste waar de volledige eventsector zich achter schaart, waaronder Sportpaleisbaas Jan Van Esbroeck (57). “Als ik mocht stemmen, ik ben voor.”