Celien Deloof heeft een nieuwe vriend.
Volledig scherm
Celien Deloof heeft een nieuwe vriend. © RV

Celien Deloof heeft een nieuwe liefde gevonden: “Hij maakt mij heel gelukkig”

ShowbizzNa een moeilijke periode heeft Celien Deloof (27) een nieuwe liefde gevonden. Dat maakte ze bekend in ‘Gert Late Night’.

 1. Zwangere Guy en Lous and the Yakuza vallen in de prijzen op Red Bull Elektropedia Awards
  Muziek

  Zwangere Guy en Lous and the Yakuza vallen in de prijzen op Red Bull Elektrope­dia Awards

  Geen grote slokoppen op de Red Bull Elektropedia Awards woensdagavond. De prijzen werden netjes verdeeld onder alle genomineerden. Onder meer Lous and the Yakuza, Zwangere Guy en Charlotte De Witte mochten een beeldje mee naar huis nemen. De veiling voor het solidariteitsfonds van de muzieksector bracht meer dan 26.000 euro in het laatje. Populairste item was een platinaplaat van zangeres Angèle.
 2. Celien Deloof heeft het niet gemakkelijk met haar scheiding: “Samenwerken ging moeilijk, dus ik ben uit de zaak gestapt”
  PREMIUM
  Showbizz

  Celien Deloof heeft het niet gemakke­lijk met haar scheiding: “Samenwer­ken ging moeilijk, dus ik ben uit de zaak gestapt”

  Celien Deloof (27) heeft enkele bewogen jaren achter de rug. De dochter van Margriet Hermans kreeg een herseninfarct, onderging een obesitasoperatie en ging na bijna tien jaar uit elkaar met haar man Nico. De twee werkten eerst nog samen in hetzelfde immokantoor, maar dat verliep moeilijker dan gedacht en dus gingen ze ook zakelijk elk hun eigen weg. In een gesprek vertelt ze ons over haar strijd tegen de kilo’s, haar kinderwens en haar scheiding. “We zijn uiteindelijk wel bijna tien jaar samen geweest. Dat sluit je niet van de ene op de andere dag af.”
 3. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Erik Van Looy stelt de jongste kandidaat voor: Alina 'De Mol' Churikova
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy stelt de jongste kandidaat voor: Alina 'De Mol' Churikova

 2. Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'
  Play

  Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'