Celien Deloof.
Volledig scherm
Celien Deloof. © HERMAN DESMET

Celien Deloof begint webwinkel: “Financieel is dit een oppepper”

ShowbizzVlaamse artiesten kreunen onder de coronamaatregelen. Ook voor zangeres Celien Deloof (27), dochter van Margriet Hermans, is het een serieuze dobber. “Ook al ben ik geen Willy Sommers met 300 optredens per jaar, met de zomer inbegrepen zijn er toch al meer dan 60 van m’n optredens geschrapt”, zegt ze in TV Familie. Gelukkig heeft de zangeres sinds kort een eigen webshop.

3 reacties

 • Felix Strackx

  3 jaar geleden
  Je ziet er goed uit, maar je zag er vroeger ook heel goed uit. Knap zijn heeft niets te maken met gewicht of afmetingen, maar alles met uitstraling. Dat zouden meer mensen en vooral vrouwen, moeten snappen. Groetjes aan je mama.
 • DANIEL DU FOUR

  3 jaar geleden
  beste Céline, je hebt een prachtige stem, en geniet ervan als je zingt, want je steekt je ziel in je teksten. In de duetten met je mama, zie ik ook veel potentieel. GO for it ! en weet het volgende: als je voor een grote spiegel staat, zeg dan aan je spiegelbeeld "JIJ bent de belangrijkste in MIJN leven !" Dat geeft zelfvertrouwen.
 • Anne JACOBS

  3 jaar geleden
  Heel mooie jonge vrouw, net zoals de mama! Geniet van je leven Celien en ik wens je veel geluk.
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Riadh Bahri over de homofobe reacties op z’n outfit tijdens de Ensors: “Dit soort praat zorgt voor geweld”
  Play
  BV

  Riadh Bahri over de homofobe reacties op z’n outfit tijdens de Ensors: “Dit soort praat zorgt voor geweld”

  Spuugzat is hij het, al die homofobe en racistische commentaren online. In een niet mis te verstane Instagram-post reageert VRT-nieuwsanker Riadh Bahri (34) op de haatreacties die hij de voorbije dagen kreeg. “En dat omdat ik een f***ing blazer zonder hemd droeg op een event”, foetert de journalist. “Geeft dat mensen het recht om mij uit te schelden voor ‘janet’?”