Celien en Nico.
Volledig scherm
Celien en Nico. © Kristof Ghyselinck

Celien, de dochter van Margriet Hermans, en echtgenoot Nico uit elkaar: “Na 9 jaar werden verschillen tussen ons te groot”

ShowbizzCelien Deloof (26), de dochter van Margriet Hermans, en haar echtgenoot Nico Vergaelen zijn uit elkaar. Dat laat het ex-koppel zelf weten aan de Showbizz-Site. De twee stapten in 2015 in het huwelijksbootje, en waren ook voor hun bruiloft al lang samen. Na jaren werden de verschillen naar eigen zeggen toch te groot. 

17 reacties

 • Wendy D

  1 jaar geleden
  Als het niet meer lukt, dan moet je er een einde aan maken ipv jezelf of beiden ongelukkig te maken en uiteindelijk elkaar te haten. Scheidingen gebeuren op elke leeftijd, jong of oud, maakt niet uit. Het belangrijkste is om nog respectvol te kunnen omgaan met elkaar. Hoeveel vechtscheidingen zijn er niet aan de gang ondertussen.
 • Maria Scheuts

  1 jaar geleden
  Biologisch gezien trouw je best jong, mentaal gezien trouw je best later, gezien het gebrek aan maturiteit en levenservaring om jonge leeftijd. Blijf uzelf en stap niet zo maar in een relatie vanwege de druk vanuit de samenleving. Scheiden levert altijd littekens op.
 • jan verstrealen

  1 jaar geleden
  Luc van Beveren. Wat is dat voor onzin te vroeg begonnen. Mijn brouw en ik kennen elkaar van onze 16 jaar zijn nu beide 41 en hier gaat alles nog perfect. Nee wij doen niet alles apart, we hebben geen kinderen en doen dus alles samen. De echte reden zullen we hier nooit weten die hangen ze niet aan onze neus. Daar hebben ze dan nog gelijk in ook.
 • Willy Slegers

  1 jaar geleden
  Tja, vandaag kunnen ze allemaal niks meer verdragen van elkaar en gaan dan hun eigen weg. Moeite doen voor iets? Waarom? Krijgen toch alles van ouders of grootouders. En in het begin schreeuwen ze van de daken dat ze hun soulmate hebben gevonden........ Eenmaal dat ze weten wat dat eigenlijk betekent dan is het voorbij.
 • Gedra Gedra

  1 jaar geleden
  Céline kan iedereen overkomen dit is geen nieuws, maar zou nu echt wel denken aan vermageren en niet een beetje je bent echt een zeer mooie vrouw ik wens jullie beide een mooie nieuwe toekomst.
 1. Oeps: Jean Blaute en Carry Goossens breken decor bijna af in ‘Wat een jaar!’
  Play
  TV

  Oeps: Jean Blaute en Carry Goossens breken decor bijna af in ‘Wat een jaar!’

  Donderdagavond keren Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas Van Geel in ‘Wat een jaar!’ op VTM terug naar 1968. Dat doen ze voor de gelegenheid samen met Jean Blaute en Carry Goossens. Van de outifts en kapsels tot de decors, muziek en beelden: letterlijk alles dompelt hen onder in ‘de tijd van toen’. Jean en Carry maken alvast een opvallende entree: ze rijden het jaar 1968 op gepaste wijze binnen, maar dat verloopt blijkbaar toch niet helemaal zoals gepland.
 2. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen