Instagram
Volledig scherm
© Instagram

CELEBS 24/7. Rita Ora geniet van de zonsondergang en Kim Kardashian kiest voor een fluffy zonnebril

CelebritiesNiets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.

0 reacties

 1. IN BEELD. Kledingstijl van VRT-sportanker Catherine Van Eylen is al járen voer voor discussie
  Showbizz
  99

  IN BEELD. Kleding­stijl van VRT-sportanker Catherine Van Eylen is al járen voer voor discussie

  Hét gespreksonderwerp na de VRT-nieuwsuitzending van donderdagavond? Dat moet de opvallende outfit van nieuwsanker Catherine Van Eylen (50) geweest zijn. Haar kledingkeuze werd achteraf uitvoerig besproken op sociale media, maar het is zeker niet de eerste keer dat de outfits van de voormalig ‘Slimste Mens’-winnares voer zijn voor discussie. Wij doken het archief in en gingen op zoek naar enkele voorbeelden van haar veelbesproken kledingstijl.
 2. ‘Winterrevue’ in première in Antwerpen, maar niet voor lang: “Voor 200 man spelen? Er staan evenveel mensen voor als achter de schermen”
  Play

  ‘Winterre­vue’ in première in Antwerpen, maar niet voor lang: “Voor 200 man spelen? Er staan evenveel mensen voor als achter de schermen”

  In Antwerpen ging vrijdagavond de ‘Winterrevue: made in Belgium’ in première. De show werd geregisseerd door Stany Crets en gaat over het talent waar we in België over beschikken. Normaal zou de show zondag in première gaan, maar door corona werd die verschoven naar vrijdag. Dit weekend is het de eerste keer en meteen ook de laatste keer dat de ‘Winterrevue’ speelt, want vanaf maandag mogen nog maar 200 toeschouwers binnen worden toegelaten. “Voor 200 man spelen is niet rendabel. Er werken dan evenveel mensen op en achter de schermen als dat er publiek in de zaal zit”, zegt Crets.