Zwangere YouTubester plots overleden op 24-jarige leeftijd

YouTubester Nicole Thea is op 24-jarige leeftijd overleden.
Instagram Nicole Thea YouTubester Nicole Thea is op 24-jarige leeftijd overleden.
YouTubester Nicole Thea (24) en haar ongeboren zoon zijn zaterdag overleden. Dat meldt haar moeder via Instagram.

Het overlijden van Nicole komt plotseling en werd aangekondigd door haar moeder op Instagram. “Aan alle vrienden en fans van Nicole, moet ik met grote droefheid melden dat Nicole en haar zoon, die zij en Boga al Reign hadden genoemd, zaterdagochtend zijn overleden”, begint de post van Nicole’s moeder. “Er stonden ook enkele video’s vooraf ingepland door Nicole, waarvan Boga heeft besloten om ze nog te laten publiceren. We vragen jullie om onze privacy te respecteren, want onze harten zijn echt gebroken en we hebben het moeilijk met het verwerken van wat er gebeurd is.”Wat de doodsoorzaak precies is, werd niet bekendgemaakt. 

De YouTubester en influencer was 8 maanden zwanger, maar het ongeboren kindje overleefde het niet. De vader, rapper Boga, blijft alleen achter. De twee hadden hun zoon Reign genoemd, werd nu ook bekend. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Emi Cristael

    R.I.P Thea Nicole and Reign...