Zwangere Khloé Kardashian verveelt zich steendood: "Het is vanaf nu alleen nog stilzitten en wachten op die baby"

Khloé Kardashian
Instagram Khloé Kardashian
De ziekenhuistas staat al weken klaar achter de hoek, de babykamer is volledig ingericht en ze is te hoogzwanger om nog intensief te sporten: Khloé Kardashian heeft niets meer te doen tot haar dochter zich aandient. Op Snapchat liet de realityster afgelopen weekend weten zich dood te vervelen in deze laatste weken van haar zwangerschap.

In het filmpje schommelt Khloé zuchtend op een zwangerschapsbal. Eerder liet ze op Twitter al weten dat ze het wachten flink zat is. "Jongens, het wordt moeilijk en moeilijker om te wachten tot ik haar kan ontmoeten", schreef ze toen. Op Twitter doodde ze ook al wat tijd door tips te delen met andere moeders. Zo deelde ze een blogpost over de dingen die ze heeft ingepakt in haar babytas voor het ziekenhuis. 

De realityster gaat bevallen in Cleveland, waar haar vriend Tristan Thompson speelt voor basketbalclub Cleveland Cavaliers. Volgens een bron van E! hoopt ze daarmee minder last te hebben van paparazzi. "Er is daar minder media-aandacht, ze wordt er met rust gelaten", aldus de insider. "Ze weet dat het beter is voor haar, Tristan en hun dochter als ze de eerste weken in Cleveland doorbrengen."

Een bericht gedeeld door Khloe Kardashian Snapchats❕ (@khloesnapchats)

Een foto die is geplaatst door null (@khloesnapchats) op
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • chris ceulemans

    Ik heb nog wat lichte werkjes in mijn tuin...