Zwangere Katy Perry worstelt met depressies

Katy Perry.
EPA Katy Perry.
Het valt Katy Perry (35) zwaar om uitgerekend tijdens de coronacrisis zwanger te zijn van haar eerste kind. Vanwege de vele hormoonschommelingen, waarmee ze sinds een paar maanden kampt, voelt de zangeres zich bij vlagen ook depressief. Dit laat ze via Twitter weten.

“Soms weet ik niet meer wat erger is: het virus proberen te vermijden of de vlagen van depressie die deze nieuwe norm van leven met zich meebrengt”, aldus Katy, die inmiddels bijna twee maanden in quarantaine zit in Los Angeles met haar vriend Orlando Bloom (43).

Voorlopig is het tweetal nog wel even aan huis gebonden, nu het erop lijkt dat de lockdown voor Los Angeles en de aangrenzende gebieden met drie maanden wordt verlengd. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.