Zus van Michael Jackson doet anoniem mee aan zangwedstrijd en verliest

vtm
La Toya Jackson (62), de oudere zus van wijlen popster Michael Jackson, heeft de zangwedstrijd ‘The Masked Singer’ verloren. In het tv-programma kruipen bekende sterren in een speciaal pak om hun identiteit te verhullen. Zo kunnen ze anoniem tegen elkaar strijden. De wedstrijd werd gewonnen door rapper T-Pain. 

‘The Masked Singer’ is een nieuw programma dat Amerika al weken in de ban houdt. In het programma, dat gebaseerd is op een Zuid-Koreaans format, worden grote sterren in een vreemd pak gehesen zodat niemand hen nog zou herkennen. De winnaar kan op die manier eerlijk verkozen worden, onafhankelijk van populariteit. Eén van de deelnemers was La Toya Jackson, de zus van poplegende Michael Jackson. Zij wist de kijkers en de jury echter niet genoeg te overtuigen van haar zangkwaliteiten en moest genoegen nemen met een zesde plaats. De winst was voor rapper T-Pain.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.