Zus van Mariah Carey klaagt moeder aan voor kindermisbruik: “Het waren vreemde, satanistische rituelen”

Links zus Alison, rechts Mariah Carey.
Links zus Alison, rechts Mariah Carey.
Alison Carey (57), de zus van popdiva Mariah, beschuldigt hun moeder van seksueel misbruik. Alison beweert dat ze tijdens haar kinderjaren gedwongen werd om seksuele handelingen uit te voeren bij vreemde mannen, en trekt daar nu mee naar de rechtbank.

Volgens Alison was ze niet het enige jonge meisje dat werd misbruikt door haar moeder, Patricia, en haar netwerk. “Het waren vreemde, satanistische rituelen, die plaatsvonden in het midden van de nacht”, beweert ze. Die rituelen zouden hebben plaatsgevonden in 1970. “Mijn moeder nam me mee naar een groepje mannen, die gehuld waren in capes. Ze moedigde hen aan om me te misbruiken. Ik heb vreselijke dingen meegemaakt en gezien. Dingen die geen enkel kind zou mogen zien. Ze zeiden me dat als ik niet deed wat ze vroegen, ze Mariah pijn zouden doen.”

Depressie 

Volgens haar psycholoog zou ze nu leiden aan een posttraumatische-stressstoornis, gepaard met zware depressie. Bovendien raakte ze verslaafd aan drugs en alcohol, in een poging om de herinneringen te verdringen. Na haar bewogen jeugd vond ze het moeilijk om een plaats te vinden binnen de maatschappij. Ze werkte een tijdje als prostituee en raakte zo besmet met het HIV-virus. Toen ze in 2016 in New York werd opgepakt voor illegale prostitutie smeekte ze Mariah om hulp in een video: “Help me alsjeblieft, ik heb geen geld. Laat me niet in de steek.”

Vervreemd

Mariah (50) en Alison hebben al jaren geen contact meer met elkaar. In 1991 liep het mis na een spectaculaire ruzie. Maar Mariah ziet hun moeder nog wel regelmatig. “Alison zit niet achter het fortuin van Mariah aan”, vertelt een vriendin van de vervreemde zus. “Ze heeft de laatste tijd echter problemen met haar tanden en ze kan geen nieuw gebit betalen. Ze vind het niet meer dan correct dat haar moeder, die haar jarenlang misbruikte, daarvoor moet opdraaien.” Alison eist een nog onbekend bedrag aan schadevergoeding, op grond van zware fysieke en psychologische pijn. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.