Zuhal Demir zetelt in jury 'Mister Gay Belgium'

Zuhal Demir
Mister Gay Belgium Zuhal Demir
Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. Zuhal Demir (38), Staatssecretaris voor Gelijke Kansen, zal dit jaar de prijs mee uitrijken. 

Voor het zesde jaar op rij gaat organisator Bram Bierkens op zoek naar een ambassadeur van en voor de holebi-gemeenschap. Naast onder andere Songfestival-deelneemster Sennek, Josje Huisman, Jan Verheyen, Sofie Dumont, Koen Crucke, Katja Retsin, Kelly Pfaff, Lesley-Ann Poppe, Janine Bischops, Timo Descamps, Joyce De Troch, Henny Seroeyen, Lien Willaert, Miriam Jacques en Marc Putman zit nu ook Zuhal Demir aan de jurytafel.

Op woensdag 9 mei zullen de 12 'Mister Gay Belgium'-kandidaten alvast ook nog een bezoek brengen aan het Kabinet van Gelijke Kansen, waar ze hun campagne en thema uitgebreider zullen toelichten aan Vlaams Minister Liesbeth Homans.
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Patrick De pauw

  Zou zij niet beter haar werk doen ipv die onnozele dingen er zijn er al genoeg gays

 • luc deruyter

  een echte klassedame,eerlijk en oprecht

 • Murri van Zwijndrecht

  Wat een aandachtsmens is me dat geworden seg..

 • jan janssens

  Dit zal ook wel de Vlaamse cultuur zijn en waarden zijn .. waar de NVA zo veel lof over heeft. Hopelijk geven ze een hand hé. Als ik het mijn grootvader vraagt dan verklaard die iedereen zot..nochtans iemand van principes en waarden..

 • Rosanne Van Daele

  Kan dit volgens haar Turkse roots en overtuiging ?