Zuhal Demir reageert op Boef: "Je bent een dwaas, zielig mannetje"

Zuhal Demir bijt terug.
Photo News Zuhal Demir bijt terug.
De spottende uitspraken van Boef over een groep meisjes die hem een lift gaven op oudejaarsnacht - en daarna over alle vrouwen die uitgaan in het algemeen - schoten collectief in het verkeerde keelgat. Ook staatssecretaris Zuhal Demir bijt terug via Facebook.

"Wat een dwaas, zielig, gefrustreerd mannetje," klinkt het. "Hij moet overduidelijk compenseren voor een klein verstand."

Zuhal heeft daarnaast ook advies klaar voor meisjes die misschien een crush hebben op de rapper, die een voorbeeldfunctie heeft voor vele jongeren. "Meisjes, dit soort minkukels kan je beter mijden."
64 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Seppe Cools

  Adam Anvers, dit soort rappers zijn een maatschappelijke ziekte en dan is een politiek antwoord of mening gewenst. Het is niet omdat jij het wil negeren, dat het geen deel uitmaakt van de wereld van onze jeugd. Reactie van de politiek is dan ook terecht. Zo minimaal is het niet wanneer onze jongeren worden aangezet tot vrouwenhaat of minderwaardigheid.

 • Gerrit Van dijck

  Zuhal demir .Ik wist niet dat je minister van buitenlandse zaken bent??? Boef is een zanger uit Nederland?!!!!!en u ??!!! Je hebt politiek geen recht van commentaar.beetje misleiden van aandacht .hier in België problemen genoeg. Geen commentaar op Panama papers?...

 • Eric Vaeske

  Rapmusic (?) : is geen muziek maar gezwets.

 • Adam Anvers

  Als mevrouw Demir op zoiets reageert, vraag ik mij soms af of het aan ons onderwijsniveau ligt of aan iets anders .... hoe geraakt iemand aan zo'n topjob? Zal onbeantwoord blijven denk ik!

 • Esther Leysen

  Rudi de schrijver is nog zo iemand dat denkt dat het over een Marokkaan gaat. Zelfs al hebben de Marokkanen er niks mee te maken krijgen ze de schuld. En al was het een Marokkaan, wat heeft dat ermee te maken. Wij veralgemenen nogal graag. Dit gaat over een individu die fouten heeft gemaakt niet over een hele gemeenschap.