Zoontje van Kim en Kanye werd opgenomen in het ziekenhuis

Kim en Kanye met hun kinderen Saint en North.
Instagram Kim en Kanye met hun kinderen Saint en North.
Kim Kardashian en Kanye West hebben niet de leukste eindejaarsperiode achter de rug. Het koppel vertoefde enkele dagen in het ziekenhuis nadat hun zoontje Saint (2) er werd opgenomen.

Saint lag vorige week een aantal dagen in een ziekenhuis in Los Angeles met een ernstige longontsteking. Het koppel bleef de hele tijd bij hun zoontje en bleven afwisselend bij hem slapen. Het tweejarige jongen werd afgelopen donderdag opgenomen, maar zaterdag was hij al voldoende opgeknapt om opnieuw naar huis te kunnen. Hij zou het ondertussen al een pak beter stellen.

Happy Holidays

Een foto die is geplaatst door null (@kimkardashian) op
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marc Sierens

    Die twee beseffen niet dat ze kinderen hebben,die en zei zeker zijn alleen met hun eigen grote ego bezig,de kindermeisje zal wel voor de kinderen zorgen.